středa 14. listopadu 2018

K rozhovorům mediálním o statutu ,,manželství“ v naší zemi České (nejen):


K rozhovorům mediálním o statutu ,,manželství“ v naší zem České (nejen):

Předem zde podotýkám, že názory politické typu rusofilie, čínofilie, bezprávno či bezlidskoprávno filie, chování a názory sociopatické (žel v naší zemi České ,,alibisticky utajovaně“ uhnízděné) , ,,,komunismus“, stalinismus, nacismus, fašismus, šaríja, totalitní filosofie, náboženství fanatické, dogmatické, či obsahově jiné filosofie či náboženství s jakýmkoli násilím, dogmaticky nenásleduji, a to ani názorově, ani v životě. (Jakékoli násilí, útočné, nikoli tedy ,,nutně obranné“, odmítám). Nestudoval jsem je všechny detailně, jen obecně, ale prvek ,,násilí“ v nich obsažený mi postačuje k tomu, abych věděl, že jsou pro život nebezpečné. Ochrana života, zdraví, je však před hloupostí, před násilím, před jakýmkoli takovým útokem, nezbytná, a to jak preventivně, tak legislativně, i je li to nutné, nutnou dostatečně účinnou, tedy i dostatečně včasnou a dostatečně silnou, tedy ,,nutnou obranou“. Moje texty jsou založeny jednak na mých životních zkušenostech, vypovídající mými vlastními názory, které sem tam doplňuji citáty známých osobností, filosofů, se kterými souzním. ,,Jsou cesty, po kterých se nedáš“, říká se významově ve rčeních pana Lao ´C .
K tomu já, pro pochopení dodávám: ,,Jsou knihy, které nepřečteš.., jsou ženy, muži, děti na světě, které svými ústy fyzicky nepolíbíš.., jsou místa, na která se fyzicky osobně nepodíváš.., a tak by se dalo pokračovat..
Jsou však principy Kosmu, zákony Kosmu, základní, které nemá v moci žádný smrtelník změnit.
A tyto principy, je, myslím, dobré znát.
Netvrdím, že znám všechny, to si nemůžu být jistý, ale s některými, důležitými, Vás zde seznámím..tedy přesněji, je Vám připomenu..jelikož tam, někde v hloubi své Duše je, myslím, každý člověk možná zná.
Tak, tedy k pojmu ,,manželství“.
Zamysleme se nad tímto slovem, prosím, stejně jako nad jinými slovy, jako například ,,zákazník“.
A co tato slova dělají s českou společností, s českým národem. Myslíte si rozumem svým, že nedělají nic ? Tak to je omyl, a o tom jsem přesvědčený. Je totiž velmi důležité zabývat se slovem..Božím, jeho významem, jelikož ,,slovo“ je síla, která uvádí v život, či v smrt (ve znovu zrození).
Nejdříve ale, nežli se zastavíme společně zde nad významem těchto dvou slov, které se často používají, dovolte mi, abych se navrátil v čase historicky do dob i postarších, tzv. ,,ke kořenům“.
O co jde..?
Drželi jste někdy v ruce rýč ?
Pokud ano, víte, že prací s rýčem při zasazování stromku, na zahrádce například, cítíte momentální stav, hustotu, konzistenci, půdy, země..cítíte i kořeny případné v ní.
Můžete je pak třeba tudíž i rukami svými, prsty, tedy ručně, tedy tělem svým, bytostí svou, jemně, dle potřeby očistit, do země citlivě zasadit..
Jinými slovy..,,cítíte tu energii“ její, té půdy, i toho rýče, i toho stromečku, či květiny který do země následně ručně zasazujete. Můžete jej při tom hladit, povídat si s ním, s ní, s květinou tou..i při zalévání pak..vždy. Láskyplně k ní..tudíž k celému světu, k celému Kosmu. Vždy pak můžete znovu a znovu vzpomínkou cítit tu energii, například při zalévání..a ona, ta květinka, ta energie, to vždy vnímá, cítí, též..Kosmos celý též.
Tahle vzpomínka Vám pak může být prospěšná i v životě, neboť ,,energie“ jsou všude, které je možno vnímat, na úrovni jednak pocitů, ale i na úrovni inteligence své mentálně.
Vnímám svět tímto úhlem pohledu, a moc mi pomáhá pochopit procesy, zorientovat se v nich, ve smyslu ,,pro život“, pro jeho ochranu.
Jsem toho názoru, že když systém státní, či širšího okruhu, je, nebo obsahuje prvek, disfunkční, pak se tato disfunkčnost nutně projevuje v životě obyvatel..národa, národů, civilizace.
Například prvek, nesouznící s principy Kosmu, života.
A tak je dobré mít ve státě funkční systém, postrádající disfunkčnost.
Jelikož v opačném případě systém různě si ,,popadává“, jako například porodnost, firmy, podnikatelé..různě Lidské zdraví..osudy Lidí..jistě by se našlo ještě mnoho dalších témat..
Avšak, jak vnímám, v naší zemi České, v systému jejím, je mnoho ,,prvků závažných, disfunkčních“, což dělá celý systém státní v podstatě disfunkční..to se projevuje nyní v důsledku například viditeným již ,,vymíráním národa Českého“.
Jak by mohly v systému hlavním, státním, bez závadně, tedy být trvale funkční, jeho podsystémy typů na úrovních osobních, či skupinových (viz například: rodiny, soukromníci, firmy, zdraví obyvatelstva duševní i fyzické..prosperita) ? To nejde, to jít nemůže.
Ano, mohou politici si čechrat svá peří..ale to je tak vše.
Dále: Pan prezident současný si možná, ( do svědomí mu sice nevidím, ale umím si představit důsledky ) může myslet například to, že když by zde stavěli jadernou elektrárnu Rusové, když by se na její výstavbě podíleli, tak nějak nenápadně nápadně by se zde mohli hojně usídlovat i s rodinami, ve jménu ,,výměny odborníků“ (tento pojem vyslovil i současný ministr zahraničí Petříček v jednom z rozhovorů pro Český rozhlas po návratu z Ruska na podzim 2018)..no, a tím, že by se jaksi mohla zaplňovat ta mezera chybějící mladé populace, v čase, která se zde, v naší zemi České, rodí už více jak 25 let o cca 39 tisíc dětí každoročně, nežli před tím dlouhodobě.
Není divu, že český národ vymírá, ono těch cca 1 milion nenarozených dětí za ten čas, se muselo někde projevit, a tento trend jaksi progresivně se, prozatím, umocňuje stárnutím české populace, neochotou rození dostatečného počtu dětí, díky trisknímu stavu v otázce dostupného bydlení, kde aktuálně zde v naší zemi České chybí akutně pro Lidi v sociální nouzi a pro bezdomovce cca 120 tisíc bytů (Sto dvacet tisíc). Jinými slovy, mám pocit, že Česká země je jaksi, či má záměrově být, ,,zaprodána“ trucovitě navzdory ,,evoluci“ jak ji Stvořitel chtěl, vazalsky, stolyčnoe..inteligenciú, byť ,,akademíčesky“.., takto takticky.., třeba, například, i mimo jiné, Rusům.
Ale nepodceňujme ten problém..protože zájemců ve frontě může být, živlů různých, čekajících si zde na ,,příležitost svou“, ať už tiše nenápadně, či nápadně, povícero, včetně cest například v podobenství svého zvaných ,,investoři“.
Nemám nic proti přistěhovalcům, chtějí li zde slušně s námi žít.
Ale toto mi připadá poněkud podivné záplatování problému současného demografického vývoje v zemi České.
Je zapotřebí v průběhu 1 roku proinvestovat minimálně 1,2 bilionu CZK, ze strany státu, ať výstavbou, či rekonstrukcí, nebo odkupem bytového fondu v počtu cca 120 tisíc bytů, aby se mohl trend vymírání národa Českého zvrátit ve štěstí, v radost, ze zakládání rodin.
Dokud se takto nestane, Českému národu, myslím, v tomto ohledu není pomoci.
A lidé vládní to ode mne jistě již, prostřednictvím mých fb řádků, i řádků zdejších, i prostřednictvím mých řádků na mém blogu ( a v tamních odkazech ), vědí. Jenže jsem doposud nezaregistroval, že by mou tuhle dobře míněnou radu vzali v potaz.
Chtějí stavět garáže, asi i silnice nové.. o výstavbě bytů se trošičku hovoří..
..energie.. vnímáte ji ?
No a co se týká slova ,,manžel“..
Víte, mám takový pocit, už dlouho, že země Česká, národ Český se kdysi stal obětí nějakého klanu, či jednotlivce, který zde uvedl národ Český do ho područí ,,temným okultismem“..byl to člověk, či klan, který moc dobře znal například sílu slova, možná i jiné zákony kosmu, avšak, této své znalosti zneužil. Zneužil jí ve prospěchářství své, pro ovládání davů, národa, možná však též pro své prosté ukojení svých zvrhlých temných zájmů, možná šlo o člověka nemocného, který nakazil širší své okolí, které mu důvěřovalo, a i uvěřilo, možná šlo o dvorního rádce nějakého vládce..a tyto prvky okultismu se uhnízdíly, vyrašily, a hojně se rozrostly napříč českou společností, i tou však různě širší společností.
Jádro věcí je dobré hledat v základu slov. Nikoli jen v jejich prvotním původu, pro současnost je důležitá současná forma slova, jeho význam i po jeho rozdělení na základ a jeho ostatní části, ve svém vlastním, národním, jazyce, ve kterém se v dané zemi běžně hlavně hovoří.
Jsou různé formy temného okultismu..některé mohou být již přerostlé i v různé formy fyzického násilí na druhých..i na davech, některé mohou být již přerostlé ve zvrhlosti násilnické, typu IS, terorismus, nacismus ať už fyzický, či mentální, včetně legislativy sociálně nacistické například, atentáty s vlastní obětí vlastního těla,..až tak daleko může dojít progam, který započal zdánlivě nevinnou temnou myšlenkou s druhým v jeho neprospěch manipulovat, jej oslabit z jeho životní síly..slovem, činem.kde původně na počátku je vždy myšlenka..Je mnoho lidí na světě, žel, kteří si toto vůči svým spolubližním provozují. Jsou mezi námi tací, kteří si dokonce myslí, že to patří k životu, a dokonce i tací, kteří si o sobě myslí, že druhé tím vyučují ( jsou to takoví samozvaní stoupenci energie pekel, trápící své blízké, i široké okolí touto energií, přičemž programy, kterými se takto tito Lidé ,,upírsky“ na druhých energeticky ,,přiživují“, mohou vypadat zdánlivě i nevinně..leč v důsledcích těchto programů ti, kterých se dotknou, mohou i zemřít..viz důsledky například asociálních prvků legislativních, o kterých píši na svém blogu níže, včetně tamních všech odkazů, kde například již téměř 1 milion českých občanů si řeší svou faktickou paralýzu v oblasti legislativní blokace reálné možnosti splácet své dluhy ( v exekučních, či v insolvenčních pastích), dané jim ustanovenou ,,minimální nezabavitelnou částkou v podstatě k nepřežití“ důstojnému jim, kde zákonodárci, vláda, to musejí velmi dobře vědět (matematikou základní školy), ale byť mají spoustu řečí o tom, že změní tzv. exekuční řád, zákon o bankrotu, ,,vzorec systémově jimi nastavený nezabavitelné částky jak exekucí, tak insolvencí, zůstává stále beze změny, což ve výsledku znamená, že těm Lidem není z jejich paralýzy ekonomicko sociálně životní, totální, či takřka totální, pomoci, jak uvádím na svém blogu detailně, i v číslech. I toto je však, ze strany odpovědných osob za tento stav, jak vnímám, velmi temnou magií, jdoucí proti principům života. To jsem se zde však dotkl jen jednoho tématu temnou magií postiženého z mnoha v naší společnosti, naší civilizace.). Jsou i mnohé další formy temné magie, od slovíček, po duchovně duševní války..dokonce vycházejí na tato témata i knihy. Jsou i nenápadnější formy temné magie..jako například malinký obrázek na displeji mobilu se sw android, kde když nejste připojeni, se Vám zobrazí malinký ještěr Tyranosaurus Rex. Že to je legrační ? V důsledcích svých, co se například kvantové energie týká, co vše se s tím pojí, i v čase, prostoru, myslím, to až tak legrace býti zdaleka nemusí. Na všem, myslím, záleží. Na každém slovu..na každé myšlence, na každém činu, i na případně nečinu. Ve všem lze shlédnout budoucnost, v každém slově, myšlence, činu, i nečinu.
Za velmi neblahý pro národy světa, považuji rituální dogma církevního povinného celibátu mužům, kněžím, církve římskokatolické. Ten, kdož toto zavedl, ustanovil, kdož na tomto stále trvá, je, myslím, odpovědný v důsledcích svých, za mnohá napětí na světě, která vyústila i v konflikty fyzické, včetně válečných...z čehož však ve svých důsledcích těžili právě ti, kdož jsou, či byli v pozadí tohoto, jelikož jejich roucha budí dojem důležitosti. Včera jsem pochopil, o čem to celé jejich působení na Lidi je. Bible je takovou knihou, pracně psanou, podobnou I Tingu. Tedy kněží opakují tamní mantry, které však leckdy pozitivně laděné nejsou..byť ze života jsou, myslím, že šíření negativních slov do éteru, různě, nemůže být v důsledcích svých, dobré. Ano, lze namítnout: ,,Ale my to máme rádi“ já na to: ,,..proti vkusu, žádný dišputát“.
( Ale zaznamenal jsem i kněžího, kterého si vždy rád poslechnu, církve římskokatolické ).
Ano, Lidé potřebují vzor, vzory..no, bylo by ale fajn, když by ti, k nimž se Lidé upínají coby ke svým vzorům, jim šli skutečně vzorem před Bohem, před stvořitelem, vzorem své MOUDROSTI.
Pokud jde o mne, od temné magie, pokud ji zaznamenám, se vždy distancuji..možná proto žiji privátně osamoceně, ale mám od toho alespoň klid..a to i přesto, že jsem ze samoty měl vždy strach, například když vídám osamocené seniory, Lidi osamocené.. Osobně si myslím, že je pro mne lepší mít ale klid od okultismu, v klidu si bez něho i zemřít, nežli si muset temnou magii, tedy okultismus, v jakékoli podobě, žít, pokud ji (jej) nelze ze společnosti, či alespoň ze svého okolí, vymýtit. Udržuji temnou magii, okultismus, velmi daleko od sebe. Ti, kdož si temnou magii (okultismus) provozují, v jakékoli formě, pro ně může býti temná magie (okultismus) ,,pocitem štěstí“..pro jiné Lidi, bytosti, může být, a bývá, ,,neštěstím“.
Vyložení si karet například, samo o sobě ještě temnou magií není. Omyly Lidské také ne. Ale pokud člověk vědomně manipuluje s druhými, či dokonce s davy Lidí, aby je energeticky, či jinak, oslabil, z jejich životní síly, z jejich životní esence, jakkoli, třeba mentálně, či energeticky, byť i třeba na dálku, ( vždy jde v takovém případě o manipulaci se zájmy si sobeckými ), pak jde o ,,temný okultismus“. A toto je zapotřebí rozlišovat, v životě Lidském.
V podstatě provozování jakékoli temné magie, tedy okultismu, je provozováním násilí na jiných bytostech, byť třeba i mentálního..třeba i ,,jen“ legislativou jim ustanovenou jaksi temnou, a vše se v čase nakonec projeví, projevuje, i ve fyzické formě, rovině. Byť si to Lidé nemusejí uvědomovat vědomně. No a tak se Lidé různě na světě diví, proč že jsou různé krize, katastrofy, války, terorismus..neštěstí..

Následovat Ježíše, znamená, být dobrým člověkem s dobrým srdcem.

Být dobrým člověkem, s dobrým srdcem, byť třeba i samozvaně si říkajíc ,,ateista“, znamená následovat Ježíše, Království Boží.

Do toho však okultismus, v jakékoli jeho podobě, jistojistě nepatří.
..
Slyšel jsem v médiích pořady, rozhovory, na téma, zda povolit v naší zemi České ,,manželství“ gayům, a Lesbičkám. Vzhledem k výše uvedenému se zde zastavím u slova ,,manžel“, o jeho významu, při jeho rozložení se základem slova..:
..
Tak tedy.., slovo ,,manžel“.. ,,Man“ žel.
Toto mi napovídá energeticky toto:
,,Ubohý muž“..nebo například ,,Jejda, to mne mrzí, že se vdáváš, že Ti musím dát věno“..nebo:
,,Budeš jí sloužit jako otrok“.., nebo ,,Muži jsou zde v pozici žalostné“..nebo: ,,Jsi, či budeš, žel, jeho, s ním..,,ka“ (man žel ka)..
..dalo by se jistě pokračovat, ale myslím, že pro názornost tyto příklady po stránce energetické, by mohly, pro pochopení věci, postačovat.
Možná někdo může namítnout, že jde o mou fantasy..magorii, ale ujišťuji, že vím, o čem, a proč to tu vše píši. Tyhle záležitosti světské, mají totiž velmi, převelmi, značné dopady na celou společnost, na její další vývoj, na její osud jsoucí i budoucí. Jelikož energie na sebe váže, váží, energie s ní souznící“ tedy se všemi významovými slovy, včetně energií negativních případných, a jak víme, vše se v kosmu vzájemně ovlivňuje, tedy i v širší společnosti. Navrhuji proto nahradit slovo ,,manžel“, či ,,manželství“ slovem jiným, například slovem: ,,soupartner“, ,,soupartneři“ , ,,soupartnerství“ .
..
Dále: kdo zavedl v naší zemi České jízdu po silnici vlevo ? Prý Adolf Hittler ?
Tento okultista, kterému nebyla ani Svastika, znak proudění energie kosmické svatá ?
No, nebyla mu svatá, ale dostihla jej její síla nezměrná.
Poněkud však nemoudré je pokračovat v jeho tomto směru, protože, myslím, on se tím pokoušel otočit tok této energie obráceným směrem, proti jejímu přirozenému toku, ovládnou jí, její sílu, což mu sice nějakou dobu pomáhalo, avšak jen do doby, nežli tato energie nabrala svou dostatečnou sílu zpět, aby jej smetla z povrchu zemského. Avšak, jezdí se stále v naší zemi České, nejen, i chodí, vpravo. Země je však kulatá, když chceme jít po planetě Zemi doleva, jdeme vlastně po ní směrem vpravo ve výsledku. Když bychom šli obráceným směrem, což také jde, šli bychom proti proudu kosmické energie. Hathajóga, Taj či, tyhle nauky, i jiná tzv. ,,bojová umění“ tahle umění života, často také říkají: ,,Začínejte směrem, krokem, pohybem, ,,vlevo“..a končívají ,,vpravo“. Srdce máme též na straně Levé.
(Prosím, nezaměňovat s fanatickým názvem ,,Levice“, smyšleným rozumově člověkem ).
Myslím si, že kdo jde ,,proti proudu energie Kosmu, nutně si ztížil podmínky svého života, a nutně se s tím musí různě potýkat“..avšak vzhledem k rozřířenosti fenoménů různých pozůstatků z dob nacismu (různých forem historicky i současných, byť i třeba legislativních prvků asociálních, o kterých píši na svém blogu níže a v tamních odkazech, bezLidskoprávních též ) do současnosti, není divu, že tyto pozůstatky, tyto fenomény se jednak rozřířily po kotinentech světa jako mor, a mnozí Lidé různě trpí, i když by vlastně ani trpět nemuseli, když by si Lidé vzájemně v Lásce, kde jen mohou, pomáhali. Přičemž slovo ,,nacismus“ lze shlédnout v jakékoli formě násilí, tedy i v jakékoli formě například ,,totalitního režimu“, či jiných obdob, pěstování oligarchie, autokracie, a podobně.
..
Dále:

Ke slovu ,,zákazník“:

,,Zákaz“.. ník .. je nutno něco k tomu dodávat ?

Chceme ,,prosperitu“ ? ,,Prosperovat“ ? Důstojně a v pohodě, v Lásce, žít ?

Nebo si překážky do života stále.., zbytečné, národ Český.., i společnost širší.., vkládat ?

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/