úterý 8. ledna 2019

ŽHAVÁ TÉMATA: Vládní agentuře pro sociální začleňování, na vědomí: vládě ČR, poslancům, senátorům, senátorkám, též médiím, Lidu, v návaznosti na článek: Experti: Největší překážkou zaměstnávání je předlužení a exekuce | ze zdroje ČTK: České noviny

ŽHAVÁ TÉMATA: V návaznosti na níže uvedený odkaz, k vyjádření ředitele vládní agentury pro sociální začleňování: ,,Řekl jste, pane Beňáku, že dlužníci ,,se vymlouvají" pokud se jedná o pracovní uplatnění. Apeluji na Vás, na vládu, poslance, abyste více vážil, vážili, slova, která pronášíte o Lidu Českém.
..
Není to totiž tak, že se dlužníci, v tomto státě dle médií se zahraničním dluhem cca 4 biliony korun, jak jste řekl, všichni jen, cituji: ,,vymlouvají". Oni si jen zachraňují holý život !! Protože když jim z jejich výdělku stát prostřednictvím exekutorů, insolvenčních správců, ponechává částku menší, nežli kterou potřebují na úhradu svých nákladů ( důstojné, tedy pro rodinné bydlení, zdravá strava, čisté ošacení, hygiena, úhrada léků a zdravotních pomůcek, dopravné, výživné dětem..), a tou čâstka současného nezabavitelného minima NENÍ, ani jí není tak zvané ,,životní, či existenční minimum", jak píši v článku níže a v dalších odkazech tohoto blogu, nebo dokonce když dlužníkům exekutoři blokují jejich bankovní účty na nulu ( s možností si vybrat pouze 1x částku 6800,-CZK, což je běžná jejich praxe, pak tím okamžikem jim, těmto Lidem, život v podstatě Lidský skončil, stávají se tím okamžikem postupně, ztrácejíc svou identitu, své fyzické i duševní zdraví, takovou jako zvěří v Lidském těle, umírajíc tak, kdesi po parcích.. . Ztrácí tím okamžikem střechu nad hlavou, domov, rodinu, své děti, partnerský a intimně sexuální partnerský život, možnost plodit děti, tím vším samozřejmě ztrácejí i možnost podnikat, přicházejí o svou tak i živnost, o možnost být zaměstnáni, stávají se z nich tím okamžikem tak zákeřně políbení polibkem smrti, vlastní vládou, svými politiky, jim, legislativně, zákony, takto ustanovenými. Tedy podle mne jde vůči Lidu České republiky takto o provozování (vládou českou, poslanci, poslankyněmi, senátory a senátorkami nevyjímaje, prezidentem, v návaznosti celou svou výkonnou, i justiční mocí) ,,sociálního nacismu" v naší zemi České, post sametově hustoricky, i v současnosti. O pojmu ,,sociální nacismus" píši na jiných místech tohoto blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com.
..
Jaksi ve svých rétorikách opomíjíte skutečnosti, že různí Lidé mají různé vlohy. Že jsou mezi námi Lidé, , kteří se umí živit například jen jako živnostníci, či umělci.. Ne každý tudíž je schopen se Vám vejít do Vašich snah jej začlenit do zaměstnání, potřít tak jeho přirozené schopnosti. Takových Lidí může být mnoho.
Chtěli byste mít stát, jen a hlavně zaměstnanců ?
( A když ne jen a hlavně zaměstnanců, tak Lidí ztrýzněných zbídačele?
Vámi ustanovovaná legislativa, zákony, snahy i z hlediska zákonů Lidskoprávních, praxe justice, tedy přesněji soudů, vymahačské lobby rádoby zlatokopecky nelidské, i sociální zabezpečení a jeho praktické naplňování, i co do kvality a včasnosti, tomu odpovídají.)
Pak se vraťte do škol, nebo vraťte své vysokoškolské diplomy, jelikož jste něco velmi důležitého, co vidět nechcete, tedy ,,život" nepochopili, a tím z titulu svých funkcí Vám svěřených škodíte svobodnému, demokratickému, Lidskoprávnímu světu.
..
Toto vše jste vládo česká současná, (viz výše) ve šlépějích vlâd předchozích postsametových, Lidu svému, značné jeho části, způsobem, který popisuji, vzali.
..
Doufám, že ti, kdož toto, tuhle spoušť, (kdy v důsledcích se rodí i podstatně méně dětí v naší zemi České, a národ Český vymírá, dle statistik, dle demografů, jak lze pozorovat i stárnutím populace, i jak popisuji na jiných místech a odkazech tohoto blogu) mají z titulu svých pravomocí, i historicky, za toto vše odpovědnost, stanou před spravedlností, tedy před soudem, i trestním. Jelikož týrání je trestným činem, i jen záměrem. Rovněž tak snižování porodnosti, k čemuž nepochybně došlo, jak se lze dočíst na zdejším blogu, rozprodejem dostupného bydlení státních bytů, a součtem všeho k tomu, o čem zde na blogu, negativním, legislativním, píši.
Podle mého názoru je takto pouze alibisticky ustanovená legislativa před světem, ve skutečnosti však pod pokličkou českou vře voda pekelná, zločinně asociálně mnohé České občany trýznící, nezákonně co do Lidskosti, a naprosto zbytečně.
Před spravedlností Boží ti, kdož toto vše zde způsobili, ustanovili, a udržují, neutečou, tím jsem si jistý, ať už v tomto životě, či v některém z příštích.. (a o to houšť..tak už to bývá) životů.
..
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/experti-nejvetsi-prekazkou-zamestnavani-je-predluzeni-a-exekuce/1705796




Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/