pondělí 21. ledna 2019

Trestní oznámení ( vrchnímu státnímu zastupitelství České republiky v Praze ):


S ohledem na níže uvedené skutečnosti, fakta, se domnívám, že na níže uvedené značné skupině českých občanů je vůči nim, uplatňována autogenocidní politika vlády, tedy vůči vlastnímu Lidu, s cílem, v důsledcích, ( které musejí vládě, poslancům, senátorům, být známé, i jim o tom píši již po různu, písemně i elektronicky, i veřejně po více let ), je zlikvidovat z běžného života, občanského, a mnohdy je ponechávajíc na pospas přírodě, zemřít postupně, potupnou smrtí i kdesi po parcích měst a obcí České republiky v pozici bezdomovců.

Tato autogenocidní politika vůči českým občanům je provozována současnou vládou, ale i těmi předchozími, od dob vlády Zemana, Nečase s Kalouskem, a tato politika je udržována dodnes.

Jak ?

Jak uvádím níže: naprosto nacisticko nízkou, i mnohdy reálně nulovou, nezabavitelnou částkou jak při exekuci, tak při eventuálním oddlužení (podle zákona o bankrotu). Pokud občan dostane za měsíc pracovní činnosti, zaměstnání ( podnikat za těchto podmínek nemůže ) částku menší, nežli platí: ,,> nájem s náklady na živobytí“, jeho život, občanský, i rodinný, jeho bydlení v bytě, v podstatě, reálně, tím okamžikem končí.

Toto se však týká také seniorů, invalidů. Při zkoumání mechanismů jim výplat nezabavitelných částek, zjistíte, že jim nemůže ponechaná částka stačit na: ,,úhradu nájmu bytu, a zároveň na živobytí, stravu“. Pokud dostanou částku 6250,-Kč, nebo i částku maximální ve výši 9000,-Kč tak jim jejich život končí. Jak a kde přežívají, to nevím, ale matematicky i reálně je to jasná, hotová, věc. Při čemž obvykle za takové situace nemají nárok ani na 1 korunu státní sociální podpory.



Podávám proto tímto, ve smyslu zde uvedeného, trestní oznámení, ohledně dlouhodobého páchání trestných činů proti Lidskosti, na značné skupině českých občanů, domnívám se, že se nejspíše jedná o autogenocidní politiku českých vlád, i té současné, za součinnosti poslanců České republiky, poslankyň, senátorů, senátorek, prezidenta Zemana, a to i historicky, když ještě prezidentem nebyl, taktéž prezidenta Klause staršího, tedy jak píši, vůči vlastnímu Lidu, vůči jeho značné skupině obyvatel. Toto trýznění, týrání, takto, těmto občanům, českým, nepochybně různě ubírá jejich síly, jejich tím životní esenci..jen těžko si lze představit, že by tomu mohlo být jinak, proto se domnívám, že toto vše naplňuje skutkovou podstatu autogenocidy, její realizací, dlouhodobou, v životě mnohých českých občanů. Jde o mou doměnku, ale jsem si jistý, že i když by nebyl orgány činnými v trestním řízení shledán tento trestný čin, nepochybně se jedná o jednání v rozporu se zákony o Lidskosti, tedy myslím, nepochybně toto do kategorie trestných činů proti Lidskosti, spadá.

Podrobnosti se můžete dočíst v níže uvedeném textu, i v tamních odkazech souvisejících:

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/