úterý 29. ledna 2019

ŽHAVÁ TÉMATA:


K vysílání Českého rozhlasu plus dnes, k pořadu debaty ,,Dobře, Lépe už bylo ??“ : Představte si skluzavku, nebo přesněji tobogán, kde dole je neudržovaná, neopečovávaná suchá země.

Aktuálně vidím, jsme, ač ne dobrovolně, národ Český, byl rádoby politickou parlamentně vládní garniturou většinovou, dovlečen na vrchol tohoto tobogánu, a nyní se nachází v pozici částečně před sešupem, a jiní se již vezou, další se už ,,svezli“ a jsou dole. Nejde jen o národ Český, ale též i o širší společnost světa. Tak to vidím. Buďto se Lidé zastaví, a neprodleně začlení do svého života a do politiky, do vedení státu, země, České, program, plán, pravidla ( všechny beze zbytku ), o kterých píši na svém blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com ( spolu s ochranou těchto hodnot, života, dostatečnou i preventivní, tedy včetně vojenské dostatečné i preventivní ), a nebo se nemohou Lidé divit..vezouc se případným by sešupem.. což už, jak píši, dávno nastalo, jelikož národ Český už se, značně veze, jen ještě mnoho Lidí si dole nenatlouklo nos, avšak mnoho jich již to poznalo.. jsouc s ním si, s rozbitým nosem, dole, a nahoru se nemohou dostat, včetně trpících jejich blízkých ( viz informace www.Nazamysleni1.blogspot.com ).

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/