sobota 17. listopadu 2018

Toxismus, Geróismus,..a proč ? ..jak to vidím:


Toxismus, Geróismus,..a proč ? ..jak to vidím (můj názor):

Možná se shodneme na tom, že toxicitou lze nazvat vše, co jde proti principům života..ať už činy, řeči, smýšlení, či výrobky jakékoli, mající toxický, tedy jedovatě škodlivé účinky na lidské zdraví.

Proč zde píši v této souvislosti o ,,Geróismu“ ?

Abych společnost Českou, i širší, upozornil na existenci souboru těchto fenoménů, aby si Lidé byli existence těchto zde uvedených fenoménů vědomi, a tím aby se jim mohli případně i před nimi účinně bránit, ubránit..třeba i preventivně.

,,Když víš, umíš pojmenovat problém, můžeš jej řešit, úspěšně se mu ubránit, a tím jej vyřešit.“

Můžeme se na tento fenomén, tedy na Geróismus, dívat úhlem pohledu jakožto na druh toxicity.

Proč ? Kdo je Gerój ? Kdo je provozovatel Geróismu ?

Typickým takovým příkladem můžeme, myslím, shlédnout tak zvanou hru na vojáčky.

Jenže, když toto člověku vydrží do dospělosti, jakso zhýřile, či zběsile, navíc s podporou alkoholismu třeba též, což i bývá zvykem různě u Gerójů (ne vždy a nezbytně), může se takováto hra v člověku rozvinout v nemoc, která se dá nazvat ,,Geróismem toxickým“ se společenskou nebezpečností, vyplývající z principu Geróismu. Neboť ,,správný“ Gerój je pravidelně ,,naložený v lihu“, řádně tudíž má otupělé smysly, umí se koupat po vzoru současného ,,careviče“ v zimě v řece se sekyrou prosekaným vlastnoručně ledem, nachází v mořích žraloky, a loví je vlastnoručně ( nejdřív před tím rybáři tajně kleplé ) před fotoaparáty novinářů například, vytváří pomocí šíření kultu Geróismu s podvázanými složkami policie, kterou mají coby svou prodlouženou ruku, strach před svobodou slova i tisku, vyvražďují novináře například ( omezují jejich počet..mafiánsky ), tato mafie Geróijů pak nezákonně uvězňuje Lidi tomuto režimu názorově nepohodlné. Tvářejí se, tito Gerójově, jakožto neviňátka, kteří jsou jen přece demokratickou, kapitalistickou, zemí.

No, nejsou. Jsou zemí kultu Geróje, po vzoru historického ega ,,rádoby carevičů“..například.

Jak zní motto Geróismu, Geróje, například ? Například takto zní, motto Gerójovo :
 
,,Jsem Gerój, patří mi vše. Patříš mi, patříte mi. Jsem nad Vámi všemi, Tvůj, Váš, pán. Neposlušných se zbavím. Nevstupuj, nevstupujte, mi do cesty mých plánů, cílů, nebo Vás, Tě smetu ze světa pozemského, jakkoli se mi zlíbí. Přátel, Gerójů, mám k tomu habaděj. Blízkých, i vzdálených. Peněz též. Vždycky se to nějak s penězi udělá. Nedostatek peněz neznám, neexistuje. Počet mrtvol, uklizených, nikdo nezná, nespočítá, protože je nenajde. Papíry mám vždy v daném státě v naprostém pořádku, tudíž jsem naprosto ,,čistý, čistá“. Jsem podnikatelem, kapitalistou. Politika ? Ta mne zajímá dotud, pokud mohu šířit pocit ,,Geróismu“, a rozvracet vše tímto směrem, a hlavně tam, kde můžu mít prachy, Geróisticky, avšak před institucemi, papírově ,,čistě“. Praní špinavých peněz je samozřejmostí, avšak, nepolapitelně, čistě. Zajímají mne pouze ty obchody ,,nejlukrativnější. Mám za sebou silného vůdce, sedícího na raketách, i na jaderných, světoznámně. JSEM GERÓJ “.

Takhle nějak může znít, myslím, dle předchozího odstavce, motto Geróje, Geróismu.

Proč to, lze vyčíst z uvedeného článku též.

Vyživujícími žílami Gerójů, Geróismů, jsou: teror druhých, šikany, neboli ,,oslabování“, tedy Gerójové žijí ze sadistických si ukájených emocí, zvrhlých potřeb těchto. Zbavují tak různě lidi, či masy Lidí, majetku, svobody, a parazitují tak nejen na jejich majetku, ale též na jejich prosté životní síle, živitní energii, s pouhou zvrhlou svou sadistickou zvůlí.

K tomu používají například tyto metody:

*přímé útočné použití zbraně

* nezákonné uvězňování dle mezinárodních zákonů Lidskoprávních

* vytváření dojmu a reality bezLidskoprávního státu

* zastrašování

* atentáty tiché, tajné, na s režimem nespokojené Lidi, se zapíráním tohoto samozřejmě vždy a osočováním světa z těchto případů, ve snaze rozvrátit řády destinací světa ve prospěch ,,Geróismu“

* pěstování kultu osobnosti, nedotknutelného spravedlností světa států

* ideálně spolu s tím vším coby součást též vlastnění jaderných zbraní, coby stát.

* pěstování si prodloužených rukou v podobě například:

..soukromých armád žoldáckých

..jezdců různých

..hybridní válkou

..šířením dezinformačních kampaní

..ovlivňováním voleb v různých destinacích světa s cílem destabilizovat tamní společensko politický řád se zatvrzelým vždy a všude toho zapíráním, a naopak z toho obviňujíc jiné strany, vlády světa například..

..Geróismem zfanatizovanou politickou sférou, stranou, kde tímto směrem, jak vnímám, je toxicky nakažena sféra různých politických stran i jednotlivců v nich světa, tato ideologie se prolíná, tíhnutí k síle Geróje, Geróismu, napříč osobnostmi světa, dle osobního charakteru jedince, skupiny. Takto pak můžeme shlédnout příklon ke Geróismu v podstatě kdekoli, proto je zapotřebí, aby národ Český, národy světa, byby ostražité, a nedovolily, nedovolovaly, takovéhle dění, a to už v zárodku, když si tohoto někde všimnou.

..též posilují svou moc režimy Geróistické tvorbou struktur s příklonem ke Geróismu zfanatizovaně, v destinacích světa, například pod různými silovými resorty destinací.. světa států vládních, politických..například Lidových milicí, zfanatizovaně fašisticky též, například státní bezpečností, provozování jejich proškolování ideologií politrucky Geróistickou..

Už i jen malinký souhlas, s tímto Geróismem, i malinká sympatie, je vyjádřením souhlasu s tímto režimem, jeho v podstatě Legalizací..a v tom je takovýto Geróismus nebezpečný. Takto se šíří světem, tiše, jako metastáze. Mění formy. Mění je i na hrubší, jako Islámský stát, a jiné formy násilí, včetně různých ideologií světa obsahujících násilí.

..*vyvoláváním provokací, nepokojů, nenápadnými způsoby podrývacími, rozvracejícími režimy států, i nepřímými v časoprostoru bytí, s následným vyčerpáním se takovýchto destinací světa, například válečnými konflikty, a s následným i částečným, ale strategickým, obsazením vojenským destinací světa (anexe různých si území), včetně přímého tu a tam provozování terorismu, ale též i sem tam i jeho tichou podporou, i podporou prodeje mu zbraní..například..

..*obsazováním území destinací světa vlastními občany vlastní země, za současného působení vším výše uvedeným, zároveň i mírovým tichým, nenápadným způsobem, obsazování jimi významné pozice ve státě, včetně podnikatelských, sfér. Po sléze v čase tvorba si i pozic, vlivu, ve sférách politických systémů, vládních, zákonodárných, tiše, nenápadně, zákonně v dané zemi.

..sezdáváním se žen režimů geróismu, s místními muži daného státu, získávání státních občanství těchto žen, i jejich dětem, což mnohé ženy, myslím, provozují též i na pouhou tajnou si ,,vlastní pěst“, jelikož prchají před režimem vlastního státu ,,Geróistického“.

Hittler byl smýšlením GerójNacista, agresivní Sauro REX na entou.


Geróismus též provozují vládní a političtí představitelé s příklonem svým, byť třeba i jen názorovým, či faktickým, k režimům Geróismem prodchnutým, či jim obdobným.

Na Geróismu se též, myslím, podílejí, majitelé či spolumajitelé firem, institucí, podnikatelé, podnikající v takovýchto státech lobbisticky s podporou Gerójů.


..Dále, mírně odbočím:

Chtěl bych se zde zmínit o svém postřehu o podnikání pana Kellnera, zakladatele a zřejmě i dosavadního většinového majitele skupiny PPF, který finance vzhledem ke svému druho podnikání, nejspíš různě si může přesouvat, v rámcsvých aktivit v Čině, v Rusku..a co já vím, kde ještě..Jakpak se asi, tiše, ,,točí“ peníze z plateb klientů České pojišťovny celá léta ? A peníze celé skupiny PPF ( HomeCredit, Česká pojišťovna, a co já vím, jaké ještě společnosti finanční..) ? Inu, točí se..točí :-)

..

Dále..drobná druhá odbočka dvou odstavců:

jestlipak si kdo uvědomuje, co se týká skupiny ČSOB, coby jedna ze společností KBC. Další společností je například ,,poštovní spořitelna“ asi dceřinka ČSOB, no a s tím souvisí i slovo ,,poštovní“..jelikož je provázána jaksi s poštou. No a Česká pošta je ve vlastnictví státu, kde jejím zakladatelem je ministerstvo vnitra. Tyhle firmy mají své obchodní týmy, manažery, za účelem prodeje svých produktů. Všechny produkty se tak mohou různě, obchodně, prolínat.

Co tím chci řící ? Že jde, myslím, souhrnně, byť i neprovázaný vždy, o citlivý, velmi citlivý, zdroj, databanku, informací, a že zde nepochybně jsou Lidé, kteří si to uvědomují, včetně tamních zaměstnanců, kteří jsou oficiálně vázáni mlčenlivostí..jenže..nejsou to kněží, ani lékaři, obvykle.., ani advokáti, například..ani ty jejich elektronické systémy. Kdo z tohoto, například, může těžit ? No, samozřejmě, myslím, vedoucí obchodních týmů..jaksi až možná, myslím leckdy, či historicky, zlatokopecky.

Zatímco běžní poradci těchto firem ( zaměstnanci, či OSVČ )K, sem tam i bývají rádi, že přežívají.

Tyto zdejší dva příklady zde uvádím na zamyšlení, jen jakožto vzor, co je, možná, v naší zemi České, možné. Bylo by možná dobré, pro pochopení stavu věcí, dát si různá ,,pro a proti“ tohoto tématu do čísel.

..

Čí je Švejk ?

Čí jsou Vary ? Karlovy ?

Čí je Praha ?

..

Čí je země Česká ?

Je toho, myslím, též, kam směřuje energie Českého prezidenta..například.

..

Můj osobní příběh ze života:

V roce 1989, ve dnech Listopadových, sametorevolučních, jsem si šel do provozovny foto kina na Václavském náměstí v Praze, v domě s číslem popisným ( č.p.) 60 ( nahoře u koně se Svatým Václavem ), pro zhotovené své fotografie. Digitální fotoaparáty, myslím, tenkrát, ještě nebyly. Vešel jsem dovnitř, a čekal jsem v menší frontě, až na mne přijde řada. V obchodě byl klid. Najednou se dveře otevřely, a byl nás plný obchod Lidí.

Za pár vteřin se dveře obchodu otevřely po druhé, v nich stál skřet blonďatý za sebou s policajtem v přílbě v ruce s bílou basebalovou pálkou, a ten blonďák nám po několika vteřinách ticha zavelel: ,,Všichni ven“. Tak jsem ten den své fotografie nestihl vyzvednout, museli jsme všichni po jednom projít komem těch dvou.., čekal jsem ránu tou pálkou, ale kupodivu nás neudeřili, ale jeden muž přede mnou měl tržnou ránu na hlavě, asi ji ,,koupil“ nějak před tím.


No, a tak jsem se v tom obchodě byl dnes podívat.

Obchod foto kina už tam není.

Na místo toho obchodu tam je dnes zřejmě rusofilně zaměřené buró s názvem:

svejk-tour.ru  ( s exchange okénkem směnárny ).


Byla dnes, tedy 17. listopadu, na Václavském náměstí oslava 29. výročí pádu oficiálního totalitního režimu komunistického z roku 1989.

Kolem 19. hodiny jsem se vzdálil, odjel jsem metrem domů, protože venku byla zima.

Metro po malé chvíli, po mém příchodu na nástupiště přijelo, posadil jsem se.

Velde mne držela mladá žena krásná v ruce knížku.

Ač nemám ve zvyku číst Lidem přes rameno obvykle, všiml jsem si, s mým lehkým pousmáním nad tou nevinnou bytostí vedle mne, že ta kniha je psána azbukou.

Na asi tak třetí astanóvke vystoupila.

Já pokračoval ještě o několik stanic dál.

..

K tomu všemu, výše uvedenému, když přičteme to, že politici, zákonodárci, mívají své osobní zájmy mamonářsko zlatokopecké, a starost především o to, udržet si své korýtko, korýtka, po pokud možno co nejvíce volebních období ( případně do své smrti ), které nadřazují zájmům Lidu, národním, profesním svým, můžeme shlédnout, že jim toto vše nutně zaobírá takový prostor, jak pozorností jejich nutně tomu všemu různě, problémům z toho všeho vyplývajícím, že jim prostě už nemůže zbývat energie na řešení toho skutečně potřebného.

A tak například v naší zemi České, nyní Lidé začínají pozorovat, že se jaksi točí stát různě ,,na místě“, a co hůře, že národ Český vymírá.

Na místo toho, aby se politici zaměřili na otázky prorodinné, na zvýšení porodnosti, na péči o Lidi, aby zde jsme neměli bezdomovce, a zparalyzované statisíce Lidí exekuční a insolvenční pastí, jak píši v odkazech svého blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com , nyní můžeme ze strany politiků slýchat poněkud nejsnadnější jejich rčení o vymírání národa, a o tom, že je to neměnné.

Avšak já tvrdím, že jde o jejich rčení takovéto vůči životu, přežití, národa Českého, o počínání jejich, těchto politiků, Lidí odpovědných za toto vše, nezodpovědné. Avšak, před Bohem se nikdo své odpovědnosti zbavit nemůže, ani před vlastním svědomím vůči Bohu.

 

O odpovědnosti za slovo, Boží ten Dar..vůči světu:

Když zde píši o odpovědnosti, nedá mi to, abych se nezmínil o odpovědnosti Lidí, kteří promlouvají do éteru coby například hosté, tedy spoluobčané z řad veřejnosti, leckdy i odborníci prostřednictvím médií ( jejichž činnosti, aktivit, práce, žurnalistiky, si velmi vážím, a jsem moc rád, že je máme..tedy ta média..nezávislá, pravdivá.. ):

Nedá mi to, abych se zde nezmínil o odpovědnosti za Slovo, za ten Dar Boží.užívaný vůči světu v tu chvíli.. , v rozhovorech různých, jako například o tématu tom, tom,že jsou na světě chudí lidé, kteří ani nevědí, jestli druhý den budou mít co jíst. A o tom, proč jsou Češi nespokojení, a že se naší ekonomice daří. Chtěl bych zde podotknout, že mezi Českými občany jsou také lidé, kteří nevědí, zda budou druhý den jíst, nejen například v Ugandě. Vím, že v Ugandě Lidé jedí brouky například, ale český bezdomovec si ani toho brouka neuloví. Přičemž ,,existenční minimum státem mu poskytnutém mu postačuje, při chlebu, vodě a mléku, sem tam s makovými buchtičkami a polévkou pytlíkovou za 3 koruny na 14 dní. A jsou mezi námi i bezdomovci, kteří nemají ani existenční minimum, též však mezi nimi jsou invalidé.

No, pravda je, že když má takový člověk to štěstí, že bydlí v Praze, může si dojet na černo 2x denně metrem či tramvají k Bulharovi pod most do společnosti Naděje na omáčku s těstovinami či na polévku se dvěma krající chleba.

Pokud jej při tom chytne revizor, může se připravit na desetitisícový dluh s exekučními náklady za jednu takovouto polévku, při opakování tohoto pak možná i na kriminál..například.

Vnímám, že je směrem ku společnosti široké, české, nezodpovědné od ekonomů, či jiných Lidí, kteří promlouvají jakkoli veřejně k veřejnosti, nezmiňovat se do hloubky tématicky o těchto triskních socio ekonomických problémech naší společnosti, avšak včetně důkladných rozborů a návrhů řešení..jinak jde, myslím jen o planě bezkoncepční jejich tlachání.

Omlouvám se za ten výraz, ale je to stále a stále dokola, a bezdomovců zde máme v naší zemi České cca 60 tisíc trvale, cca 900 tisíc Lidí zparalyzovaných exekučními a insolvenčními pastmi.

Každoročně dle statistik prý přibývá cca 600 tisíc nových exekucí.

Máme v naší zemi cca 4,5 milionu aktuálně vedených exekucí,

kde čekají ,,insolventní správci“ zřejmě soukromí, ale též ,,exekutoři soukromí“ byť si rádi říkávají soudní, až se na tom náležitě ,,napapají“..v miliardách, jak jsem si spočítal.

Jenže oni se mýlí. ,,Nenapapají“ se, jelikož ti dluníci jsou systémově, částkou nezabavitelnou k nežití, k nebydlení, odstaveni od možnosti vydělávat, žít, a tím i splácet, oficiálně, i mnohdy fakticky. Mnohdy mají blokován bankovní účet na nulu. Tudíž se ke mzdě ani nedostanou vůbec, ani k důchodu případně, je li dlužníkem například senior, či invalida..v tomto zadluženém státě, s dluhem zahraničním nejméně s cca 2 biliony korun, a s dluhem domácností též cca 2 biliony Korun.

Myslím, že už by to ruinování občanů Českých, osudů Lidských, jak zde uvádím, mohlo po těch mnoha letech postsametově, už stačit.

A že je nezbytné neprodleně tuto situaci zvrátit. Úpravou legislativy, tak, jak o tom píši v odkazech svého blogu.

Vrátit těm Lidem jejich Lidskou důstojnost, a dát jim také práva: důstojně žít, pracovat či podnikat, bydlet důstojně, zakládat rodiny, partnerství, vychovávat děti, splácet své závazky, i případné dluhy.

Navrátit jim ,,život“. Vládo, zákonodárci.., státe, Český !

Včera jsem kolem 20. hodiny večerní se svezl dvě stanice autobusem v Praze. Sedělo v něm, před štiplavě chladným počasím, schovaných pět bezdomovců..Sice jsem si sedl kousek vedle, ale pachem se to nedalo vydržet, musel jsem si odsednout do přední části autobusu. Při výstupu jsem zahlédl dvě ženy, jak si soucitně jen svtrem zakrývají nos, aby mohly dýchat. Nepíši to zde proto, aby někdo z politiků zase proti bezdomovcům zahájil represivní kampaň, jsou to Lidé jako my, a stát jim vzal jejich důstojnost, povětšinou jsou v té situaci nikoli ze své vůle, jak ostatně se vajádřil v jednom ze svých komentářů (jestli si správně vzpomínám) pan Kroupa.

Tak tedy prosím, a žádám, ty, kdož hovoří z nás, z veřejnosti, k veřejnosti
na téma jakože naše ekonomika se má dobře, že náš stát vzkvétá, jak nikdy..aby nezapomínali říkat pravdu celou, a aby svými fundovanými rozbory, návrhy koncepčními, jsou li toho schopni, pomáhali téhle zemi při účasti své na takovýchto rozhovorech, se s uvedenými problémy v rámci i zákonů Lidskoprávních, také skvěle a důstojně těm Lidem tomu odpovídajícím způsobem, vypořádat.

A pokud toho schopni snad nejsou, nebo nejsou k tomu ochotní, tak prosím, žádám, nechť k veřejnosti tato veřejnost raději o tématu nehovoří jednostranně, protože to je v podstatě zastírání celé pravdy, tedy lhaní. Mám zde namysli ekonomy, sociology, ale též politiky a zákonodárce, kteří mívají stále a stále dokola tendenci hlásat, jak se má naše ekonomika dobře jako nikdy..Víte, ono jde také o to, že zastíráním těch sociálních triskních problémů globálně se vinoucích naší Českou zemí..(nejen jí), se může také stát, to sousloví ,,jak nikdy“ osudným..leč v tom skrytém, skrývaně“ obávaném, slova smyslu.

Což už se i reálně děje..milion Lidí Českých ,,živořících“, vymírající národ Český..jak uvádím výše..atd, atd..v důsledcích tohoto doplňování populace imigranty ze zahraničí ponejvíce, jak si všímám, z Rusky mluvících zemí..(nejen však), neschopnost řídit, vést, spravovat, koncepčně, konstruktivně, důstojně, Českou zemi, Český stát.

...

No, a co s Geróismem ?

Izolace, myslím, pouhá, řešením být nemusí..ani příliš, zcela, žádoucí.
Je, myslím, zapotřebí, jít jim, takovým kulturám vzorem, příkladem, aby se chtěli zlepšit,
a být jako jejich vytoužený vzor, ale též je zapotřebí důsledně a trvale chránit, uchránit, kulturu svou před barbarstvím typu ,,Geróismus".
Je však též zapotřebí, umět jim takový jejich růst po vzorech svých ( kultur vyspělejších) Gerójům těm, po vlastním důkladném uvážení,  pozvolna UMOŽNIT. Při čemž by měli o této ochotě svých vzorů Gerojové vědět, s tím, že nemají šanci toho zneužít, že v takovém případě  mají na delší období například utrum.
Úplnou izolací, separací, takových států, kultur, by si, myslím, svět zadělal jen na nepokoje, válečné konflikty, na což právě tihle Gerojové trvale, čekají, a ti papaláši v pozadí si při tom, Gerojští, na svém pozadí carevičském, či jiném, sedí, posedávají.

..
..toť k tématům zdejším..názor můj.

...

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/