středa 10. dubna 2019

STOP zabijáku třtinovému cukru a průmyslové fruktóze, STOP Lžím Andreje Babiše (nejen), STOP ,,sociálnímu nacismu“ v České republice :


STOP

zabijáku ,,cukru“ třinovému
 
spolu
 
s průmyslově používanou fruktózou


STOP

Lžím, a zase jen a jen Lžím,

současného premiéra Andreje Babiše



STOP

sociálnímu nacismu

v České republice

~~

Tak tedy, vezměme to (bez urážek, avšak po pravdě, též popořadě):

~~

STOP

zabijáku ,,cukru“ třinovému spolu s průmyslově používanou fruktózou



Třtinový cukr, zabiják..tak se jmenuje i kniha s názvem: ,,Cukr zabiják“.

Jde o to, že člověk svým původem biologicky pochází z jednobuněčného planktonu, typu například dnes známé trepky, a to, že se z tohoto vývojem stala těla dýchající kyslík, má na svědomí bakterie, zvaná dnes ,,mitochondrie“, která se prostě vloudila do sfér buněčných planktonu, někdy v období prvohor, ale nejspíš i dříve. Evolučním vývojem pak někdy v době druhohor se vývojem DNA těchto již živočišných struktur vyvinuly bytosti, které dnes známe pod pojmem Homo sapiens, i když tenkrát to ještě byli spíše opice, později neandrtálci (odborníci mi případně snad prominou nepřesnosti okem laika ), no, a tento vývoj na planetě Zemi se vyvíjel, i na různých končinách jejích, i podle lokálních niancí, mutací. Kolektivní pole vývoje je všudy přítomné.

Proč o tomto píši ?

Protože ke strávení, a pro život, jsou člověku stále blízké Dary Stvořitele v podobě plodin, odpovídajících jeho, tedy člověku, původnímu, buněčnému uspořádání. Tedy takové plodiny, které jsou co nejblíže molekulárně buňkám planktonu..například. Umí sice člověk strávit i maso, ale to už je pro tělo energeticky náročnější na zpracování. No, a co se týká třtinového cukru, průmyslové fruktózy, a jiných přísad, chemicky vyrobených, přidávaných do výrobků, zvaných ,,potraviny“, tak s těmi si tělo prostě poradit NEumí, protože NEjsou molekulárně tyhle druhy cukrů kompatibilní s uvedeným vzorcem původu člověka.

A mohou si různí specialisté v oblasti výživy, či lékaři, nebo jiní, i vědci, povídat, co chtějí..na téhle pravdě prostě NIC změnit Nemohou. Z uvedených zde důvodů považuji za NEBEZPEČNÉ pohrávat si s genetickou informací plodin, oproti jejich přirozenému vývoji, protože co do zdraví člověka, jeho další evoluce, či jeho zániku, by to mohlo mít fatální negativní dopady. Jelikož kompatibilními jsou takové plodiny, se kterými člověk žije a vyvíjí se evolučně dlouho, tedy alespoň více jak 1500 let, možná i déle je lépe, nejen však toto je kritérium pro optimální zdraví.

(Totéž platí pro ,,klonování“ člověka. Nikdy člověk nestvoří to, co Bůh, jen si může takto Lidstvo zadělat na nezvratný problém, kdy by pak například mohli být i bytosti, podobné člověku, které však by měly tu a tam i něco navíc či o něco méně, na těle, ale i jinak..duševně..například. Považuji toto i za NEBEZPEČNÉ možné záměry například některých z armád, typu komunistické číny, kde mohou chtít takto průmyslově v podstatě i možná skrytě ,,vyrábět“ posly smrti, teroristy, či vyzvědače vychované, vycvičené..ale ještě to celé může být umocněné bio umělou inteligencí, tedy s bio softwarovými implantáty v těle, či i jen do DNA vloženou informaci s programem, který mohou časovat ke svém startu podle data, nebo podle jisté situace, a nebo i na dálku, prostřednictvím klávesnice počítače, mobilu..

Vědci dnes již vědí, že možnosti ovlivňování biologické DNA člověka prostřednictvím počítače, softwaru, jde. Ovšem..myslím, že tento proces umí být i mnohem jednodušší, a tím i nebezpečnější při zneužití, nežli by se mohlo zdát. A je, myslím, pošetilostí člověka, Lidí, šílenost, si s tímto pohrávat.. Jenže..říkejte to ajťákům, kteří ,,dobývají svět“, a jsou zvědaví, mladí.. No, tedy doufejme, že se tyhle technologie nevymknou kontrole člověka, i Lidskému zdravému rozumu, i když si nejsem jistý, zda se to již nestalo.)

~~

Fruktóza, coby průmyslové sladidlo:

Jde o stejný problém, jako u třtinového cukru, jen ještě i horší, protože sladivost fruktóz, používaných průmyslově, bývá o cca 30 % vyšší. A jak uvádím níže, Lidé si tak její konzumací značně narušují rovnováhu pH v těle, což je značný problém, příčina, většiny onemocnění, včetně těch závažných, těch především.

Totéž platí pro Karob. I když jde o přírodní fruktózu, Nedoporučuji jej konzumovat.

Totéž platí pro Melasu z cukrové třtiny. Stopové prvky a minerály, které obsahuje, nemohou vyvážit problémy s disbalancí pH těla, na úrovni ,,syndromu překyselení“ neměřitelného, které v dlouhodobém horizontu při dlouhodobé, či časté konzumaci melasa člověku způsobí.

Upozorňuji zde také na to, že ŽÁDNÝ doplněk stravy NEUMÍ tuto disharmonii vyrovnat, to je možné pouze každodenním používáním mého níže uvedeného receptáře.

Čím tedy sladit ?

Výhradně: tuzemským ovocem, datlemi, fíky.

Jsou Lidé, kteří si oblíbili slazení bylinkou ,,Stévie“..avšak stévii mohu schválit když už to musí být, jen do nápojů, nikoli do pokrmů. Pokud by se používala v pokrmech, mohl by si člověk přivodit problémy s nervovým systémem, či i duševní poruchy, případně i roztroušenou sklerozu.

Zde se pozastavím, a uvedu Vám zde můj postřeh ze života, který může být i k užitku vědcům, bádajícím nad příčinou vzniku a léčby této nemoci, tedy ,,roztroušené sklerózy“ . Příčinou totiž klidně mohou být sladidla, přidávaná do stravy, do výrobků, zvaných ,,potraviny“. Proč ?

Protože člověku je blízká sladkost mateřského mléka.

Které saje z prsu matky.

Toto sání má značný i uklidňující efekt, a to pro celou bytost, i pro budoucí vývoj v životě daného dítěte, i v období dospělosti jej ovlivňují tyhle záležitosti jak z prenatálu, tak i z období kojeneckého věku.

No, a teď si představme, že takovému jedinci naservírujeme cosi ,,sladkého“..dnes a denně..

bez toho sání..mateřstkého prsu. Co toto udělá, dělá, s centrální nervovou soustavou, s mozkem, to ani mnozí Lidé nejsou schopni dohlédnout. Umím si však představit to, že na jisté úrovni prostě ten nervový systém se může i různě, i na úrovni nevědomé, hroutit, i energeticky se zanítit..a je zde prostor pro putování tělem na nadá místa redox centrálních molekul, spolu s oxidem dusnatým, které mají aktivovat energii i například kmenových buněk..jenže člověk stále konzumuje výrobky, zvané ,,potraviny“, které jsou nějakou nevhodnou formou slazeny. A tak se z uvedeného kruhu prostě daný člověk, Lidé, NEvymaní. A jsou mezi námi Lidé, citlivější na různé vjemy, nežli jiní na jiné.. A Lékaři pozorují stav, kterému říkají ,,roztroušená skleróza“, ale i mnohé další nemoce. A nevědí si s tím rady. Pokud už je takto nemoc rozjetá, ani se tomu, myslím, nelze divit. Lze se jen asi pokoušet hasit požár, vzniklý, na zdraví člověka.

No, a farmaceutické společnosti si ,,rýžují“ rádoby zlatokopecky své..jisté..

Také však výrobci těch slazených výrobků, zvaných ,,potraviny“. Ponejvíce samozřejmě v tomto ohledu jsou známé pod pojmem ,,cukrovinky“, ale cukr, a jiná sladidla, najdeme procentuelně v téměř všech skupinách výrobků, tak zvaně ,,potravinářských“. Například i v pečivu, v kvásku, v konzervách, i ve slaných konzervách, i ve sladkokyselých, i v uzeninách..v jogurtech, v nápojích..(najdeme ve výrobcích, zvané ,,potraviny“, žel, i jiné, chemické, přísady). Proč ? No vždyť to ,,sladké“ je to, k čemu se člověk jaksi instinktivně rád navrací, z dob kojeneckého věku. A tak mají výrobci postaráno o odbyt. A na problém, zdravotní, je ,,zaděláno“.

Z toho pak rýžují rádoby zlatokopecky Lidé, kteří vlastní akcie takovýchto výrobních firem, či farmaceutických.

Jedním z takových Lidí, jak jsem slyšel v médiích, je také například současný premiér České republiky, Andrej Babiš, který prý vlastní i akcie firmy Nestlé ve Švýcarsku. Pokud vím, sídlila na našem kontinentě, v Basileji. Chodíval jsem kolem toho závodu..jestli tam ještě sídlí, to nevím. Co však vím, je, že firma Nestlé je předním výrobcem cukrovinek(nejen) v Evropě, a možná i na planetě Zemi.

Myslí si někdo, že stoupenci, zastánci, tohoto rádoby zlatokopectví na Lidském zdraví, říkávající si i ,,konzervativci“, někdy budou souhlasit s mými řádky ?

No, doufám, že BUDOU ! A že s nimi SOUHLASÍ !

No, pozatavil jsem se u možné jedné příčiny, v vícero možných, vzniku nemoce, zvané ,,roztroušená skleróza“..nejen.



Avšak, problém, je mnohem širší:

U třtinového cukru například jde o to, že na úrovni molekul jde o cukr více molekulární (zvaný ,,jednoduchý), který není kompatibilní, tedy který je velmi vzdálený jednobuněčnému planktonu, ze kterého člověk původně vzešel (jednoduše řečeno pro pochopení). A tak s ním má tělo ,,problém“.

U průmyslově používané fruktózy je problém pak ten, že ne vždy je jednak o čistý výtažek z tuzemského ovoce (spíše povětšinou nikoli), a zároveň množství, které Lidé takových fruktóz zkonzumují, je mnohem více, nežli by zkonzumovali níže uvedenou doporučenou mnou denní dávkou ovoce. Tím si však značně narušují pH těla, a následky toho jsou, bývají, negativně ku zdraví, NEDOZÍRNÉ.



Zúčastnil jsem se onehdá setkání, takového průzkumu, firmy ,,Kraft Jacobs Suchard“ Česká republika, kde nám promítali různé reklamy na výrobky. Měli jsme uvést, jak se nám ta která reklama líbí.

Mimoděk nám tamní lektor řekl, že po té, co firma Wrigley uvedla na trh do televize svou reklamu na žvýkačky ,,Orbit bez cukru“, zaznamenala tato firma, tedy ,,KFJS“takový pokles obratu ve žvýkačkách, že je prostě přestali vyrábět, a že ta reklama firmy Wrigley vůbec nebyla esteticky vzhledná, hezká.

No, možná nebyla hezká, ale byla PRAVDIVÁ, co se týká cukru, a jeho vlivu na Lidské zdraví.

Na tu reklamu si velmi dobře pamatuji. Ty ostatní na jiné žvýkačky jsem už dávno zapoměl.


Gumy však ke žvýkání obecně NEdoporučuji, protože obvykle obsahují jiné látky, i podivně chemické, které se pak jisto jistě by střebávaly ze sliznice úst do těla, a tam pak narušují pH těla stresovým ,,syndromem překyselení“, neměřitelný,který je stejně nebezpečný zdraví, jako měřitelná disbalane pH těla.Pojem ,,syndrom překyselení“ nikde jinde nežli v mých textech nenajdete, jde o můj vlastní badatelský poznatek, kterému jsem dal toto označení tedy ,,syndrom překyselení“..viz též text mého receptáře, a tamních odkazů výše.


O sladidle ,,Aspartam“ je prý známo, že se po něm slepne.

I ječný slad je sladidlo, tedy jej obecně pro zdraví si uchování, NEdoporučuji. Tedy ani popíjení píva NEdoporučuji.

Tedy, na slazení kromě níže zmíněného ovoce NIC jiného NEdoporučuji konzumovat.


Co tedy Doporučuji ? Čím DOPORUČUJI sladit ?


Ve značně omezené míře, tedy značně umírněně pouze tuzemským ovocem, datlemi, fíky.

(Množství: maximálně 2 větší jablka denně, nebo 1 jablko a 2 fíky, nebo 3 fíky

nebo datle: stejně jako u fíků

U jiného tuzemského ovoce je nutno zohlednit gramáž podle gramáže maximálně uvedených dvou větších jablek.

Ovoce z tropických pásem jen velmi velmi omezeně, spíše jej konzumovat NEdoporučuji.

Grepy občas, je zdravé sníst, ale jen občas, pokud má člověk každo denně jablka, a stravuje se dle níže uvedeného receptáře, má dostatek vitamínů z ovoce, minerálů, i stopových prvků.


Viděl jsem reklamu na čokoládu (slazenou cukrem), s ovocem, tedy na ovoce v čokoládě..

tak tedy, takhle NE !..výrobci..

Podrobnosti další, i s receptářem, pro zdraví, se můžete dočíst zde:

(včetně informací ve VŠECH v něm uvedených odkazů a pododkazů )


~~~ ~~~ ~~~



STOP

Lžím, a zase jen a jen Lžím,

současného premiéra Andreje Babiše



Lži, a zase jen lži současného premiéra Andreje Babiše:

Tento člověk, je pro mne naprosto NEdůvěryhodnou osobou.

Podle mého názoru nemá v politice vůbec co pohledávat.

Proč ?

Protože:

I přes mou prosbu ponechal existenční minimum, a životní minimum na úrovni k Nepřežití.

Nepomohl cca 60 tisícům bezdomovcům v České republice.

Nepomohl cca 60ti tisícům rodinám v bytové nouzi.

A NEpomáhá jim, na místo toho má jen planá slova.. Lží nám všem.

Za jeho působení v české politice zde ,,rozkvetlo“ 5 milionů exekucí, a každoročně se jejich počet naní zvyšuje o cca 500 tisíc, dle médií. A co s tím dělá Andrej Babiš coby premiér ?

NIC.

Naprosto NIC.

Vláda přijala sice jakousi novelu zákona o úpadku, ale klíčový bod, tedy ,,nezabavitelnou částku“ dlužnímům, která toto vše o čem výše v tomto článku píši, způsobuje, zůstala takřka stejná, tedy k NEpřežití. Sice ministr spravedlnosti mává veřejnosti i médiím před nosem částkou cca 25 tisíc koru prý že i čistého..avšak to nic nemění na tom, že dlužníkovi ponechá exekutor maximálně částku cca 11500,-korun českých. Z čeho mají ti dlužníci žít, platit nájem, současně, s tím si jaksi premiér, ani pan ministr spravedlnosti, vláda, hlavu Nelámou. Provozují zde tak, v České republice, na národu Českém ,,sociální nacismus“.

Slyšel jsem dne mimoděk v radiu mluvit Andreje Babiše, jak říká HESLA:

,,Program bydlení“,… ,,dostupné byty“.

A taky říkal, že sociální bydlení je ,,nesmysl“.

Tak, tedy:

Savíte se Andreji Babiši nad Lidi ?

Myslíte si, že jste snad nadčlověk ?

Názor sociologů, kteří každodenně řeší otázky a záležitosti mnoha Lidí v bytové nouzi Vás Nezajímají ?

Takového..rádoby politika, zahleděného jen do sebe, a do svých zájmů, takovou vládu, Lidé, národ Český, NEPOTŘEBUJEME !

Samozřejmě, že dostupné, i sociální bydlení jsou potřebné, alespoň dokud existují v České republice bezdomovci, a jiní Lidé, rodiny, v jiných bytových nouzích.

A když člověk, pěstující v zemi ,,sociální nacismus“ řekne něco jiného, pak to pro mne NENÍ relevantní informace, ani názor.

Jde o člověka, který podle médií, vlastní akcie Nestlé.

Podporuje tedy vše, o čem se zmiňuji výše. Nevím nic o tom, že by nějak byl aktivní, i v téhle firmě, za to, aby přestali do svých výrobků přidávat cukr, a jiná sladidla..například..


No, a jeho dnešní vyjádření o tom, že má, podporuje, vláda, program ,,výstavba“ ?

Tento program je určen prvotně pro mladé do 30ti Let,

pro seniory 65+ pohyblivých.


Tak tedy, premiére Babiši, kde máte v uvedeném programu řešení bytové nouze těm 60ti tisícům bezdomovcům, a těm 60 tisícům rodin, matek samoživitelek v bytových nouzích ?

Jak po tom volají sociologové, platforma pro dostupné bydlení, člověk v tísni, a jiní.. ?

Kde ??

Odpověď zní: NIKDE.

A přesto jste si do mikrofonu rozhlasu dovolil říci směrem k ,,sociálnímu bydlení“, že je to ,,nesmysl“. Ti sociologové nežádají jen ,,sociální bydlení“, na které se omezují Vaše stupidně laciná hesla, ale žádají též ,,dostupné bydlení“.

Nemyslím si, že jste tak hlopupý, abyste nevěděl toto, o čem zde v souvislosti o Vaší laciné propagandě za nadcházejícími volbami za dva roky píši, nevěděl.

Naopak, vím, že jste si velmi dobře vědom svého jednání, a toho, že NIC pro národ český Neděláte !!

Oblbování zde uvedené, českého národa, tedy Vaše neustálé snahy o to, premiére Andreji Babiši, jsou však, byť i ne zcela konkrétně vyřčenou, vždy, LŽÍ.

Máte rád blbouny ?

Pak si zajděte do staročeské restaurace, a prosím, Nezkoušejte to neustále na národu Českém !


Jak to Andrej Babiš, a spol..to rádoby oblbování, dělává, to jsem zde v příkladu uvedl.

Jde o Laciná hesla, a hlavně, jakkoli, být vidět, tedy i provozováním ,,sociálního nacismu“.

Takto mu i já dělám reklamu zdarma. Tak, tedy, Andreji Babiši, a spol, co zde toto provozujete, máte ji, tu reklamu, a sděluji Vám, a Vám podobným, i v rámci reklamy té, že si myslím,

že NEMÁTE V POLITICE CO POHLEDÁVAT !

( i když umím i pochopit, že například Lichensteincům může být vhodné, že mají v České republice za premiéra člověka, který žil ve Švýcarsku. O to však je také horší, když jste tam studoval, a znáte tedy jistě text dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“, že jej Neaplikujete z titulu svých kompetencí, svěřených Vám Lidem zvolením Vás do státní politické funkce, v běžném každodenním životě do legislativy a zákonů Ćeské republiky. Tím znevažujete rovněž, (kromě zmíněného praktikování ,,sociálního nacismu“ v České republice) též čest Švýcarskou, národa Švýcarského, který Vám poskytl, ve své vlasti, jeho i mu Svaté vzdělání i v tomto směru. Pokud jste tam žil, Andreji Babiši, jak uvádějí média, je v podstatě NEmožné, abyste neslyšel nic o tom Lidskoprávním dokumentu. A je tudíž trestuhodné, že děláte, v České republice, legislativu, jako by ten dokument neexistoval. On existuje !


Uvolněte Andreji Babiši, a spol, Vám podobní..místo v české politice Lidem s dobrým srdcem.

Nezaclánějte dobru, umožněte národu Českému jeho zdravý vývoj.


I to Stvořitel jistě ocení.

~~~
domácí stránka:

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/