neděle 27. ledna 2019

ŽHAVÁ TÉMATA:


K dnešnímu vysílání Českého rozhlasu plus: Tak jsem si dnes poslechl se zájmem dnešní jejich ,,debatu u kulatého stolu".

Naprosto s hosty debaty souhlasím. Avšak: je zde něco, s čí bych všechny chtěl zde seznámit..

o takový můj postřeh..

Položme si otázku: Jak je možné, že se problémy zdejší nejen stále udržují při životě, ale zvyšují se, navyšuje se jejich objem, či se vymýšlí nové, či staro nové ( viz restituce církvím například ), a:

Jaké je funkční období do voleb ? 4 roky.

Jak je tedy možné, že i přes výše uvedené stále problémy, které se i různě prohlubují ( viz počet exekucí, džob tak pro insolvenční správce, kteří především jsou novelizací zákona zohledněni ), máme v politické sféře převážně post sametově stále stejné tváře ? Plus hnutí Babišovo už po více jak jedno volební období ?

Tuhle otázku je zapotřebí si pokládat.

Jinak bychom, byste, mohli stále a stále řešit stovky, tisíce témat, kterými nás, Vás, všechny, tito ,,pardálové“ rádoby predátorští neustále ,,vytěžují“.

Pokud tam stále jsou, měl by to být signál toho, že je s nimi spokojenost, že národ vzkvétá.

Avšak..národ Český vymírá..plus vše výše uvedené a to, co zaznělo v debatě..mimo jiné..kauzy tunelářsé..atd, atd..

Tak, tedy, jak to, že tam stále jsou ? V té parlamentně vládní politice ?

Jak to ?

Inu, je to taková taktika..vydržet, co nejdýl.

Aby však mohli vydržet, musejí, když jsou neschopní, ,,brzdit“, aby stáli jako na místě.

A brzdit, a brzdit. A také to neustále, a vehementně, dělají.

Proč ?

Představte si řeku.

Stojí voda v ní snad ?

Ne, nestojí, protože to neumí.

Teče si přirozeně proudem svým, směrem k mořím, k oceánům.

Avšak, tito čeští parlamentně vládní politici, našli, kdysi techniku, taktiku, jak neskončit v moři, jak se držet, zuby nehty, tam, kde se jim líbí, na pomyslném výsluní, stůj to, co stůj.

A tak brzdí, i proti proudu.

Sem tam i zařadí zpětný tah motoru, navracející nás klidně i o 20 let, a tvrdí nám, že se dívají na 20 let dopředu, například.
 
Pokud se společnost nechce, či nebude schopná vypořádat, vypořádávat, s touhle taktikou, s touhle strategií, pak za 5 let, za 10 let, za 15 let, za 20 let, budeme řešit vše, jako dnes, ale možná i jako před 20ti, či třeba i před 30ti i více, Lety. Hlavně, že oni jsou si tam, kde chtějí být, bez celkem ohledu na to, co po nich zbyde.
 
Sem tam i třeba různě si..podvratně, vůči společnosti, vůči jednotlivcům, vůči všem, i s divadly, ,,které prostě nevymyslíš", včetně technik matení všech.., médií, a všech.
 
A  skutečně se jim to i daří..stále, prozatím.

Že je to fantasy ? Že tohle není možné ? Někdo na moje slova může namítnout..,,to nevymyslíš“.

Avšak,..varuji..tohle je přesně to, s čím tito pardálové..predátoři, počítají, že takhle nikdy nikdo nebude uvažovat, tudíž, že jim to vše, vždy, a třeba i milionkrát, projde.

Při psaní předchozí věty slyším zde v radiu, o milionech zadlužených studentů v Americe..

..vidíte ? Jde o téma, o čem zde píši, celosvětové, o trendy směr politiků světa.

NÁRODE ČESKÝ, NÁRODOVÉ ! VOLÁM.., JDĚTE DO PŘEDU, PO PROUDU, jinak Vás, nás, smetou energie snah navrátit se ku starým kolům karmickým, která už dávno se otočila, ke kterým se nelze reálně navrátit. Staré vlny se v cestě zpět, nalézt nedají, jen a jen nové. Kdo hledá staré, návraty k nim, může najít pouze zmar, byť třeba i se svým osvícením.

Staré energie ? V tomto zde kontextu: Feudalismus, šlechta, otrokářství, barbarstí, nacismus, fašismus, řinčení zbraní, nerespektování Lidských práv ( dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN )..

Plout po proudu ? V souladu s energií Lásky Stvořitele ?

To je: Souznění s udržitelností života na planetě Zemi, s ekologickou podstatou bytí, dodržování Lidských práv dle dokumentu ,,Všeobecná deklarace OSN“, a na tom všem postavené podnikání, energetika, prosperita, s inovacemi v těchto oblastech ( viz též plán: GoldenFriendOne.blogspot.com jiný, koncepční, plán, ,,pro život “ i důstojný všem, co vím, NEexistuje ).

Doporučuji: ,,Jděte do toho, Lidé, společnosti, národe Český, Lidé na planetě Zemi :-)“.
 
..
 
( Omlouvám se všem, zde, před Bohem, komu jsem kdy případně mohl kdy ublížit, či ukřivdit, to není mým úmyslem, cílem, a nikdy nebylo, pokud by se tak někdy stalo, tak leda omylem..což se mi obvykle takřka NEstává..ale přeci jen..jsem zde na planetě Zemi, též jen člověk ).
 
Přeji všem, co nejpohodovější, Lásky milování, i té Boží, čas.






Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/