úterý 30. dubna 2019

Chudobinec ,,ČESKÁ REPUBLIKA" :

Je známo, že cca 5 až 30 % obyvatel státu, bývají ti, s nadprůměrnou životní úrovní. Ti se mým řádkům zdejším, možná mohou vysmát.
*
Ale ti ostatní již méně.
*
******
Matematika ? .. ta i vědou prý je.. a mívá i cenné, i doložitelné,.. že?.. údaje:
*
příklad ze života v České republice:

Pracující muž, padesátník, rozvedený, osamělý..
či takto žena
je s ohledem na své středoškolské vzdělání ročníku narození 70 tých let bez maturity, zaměstnán/a jako prodavač/ka, se mzdou 20 tisíc korun českých.
*
Bydlí v garsonieře, a platí s náklady na elektřinu, vodné, stočné, plus ostatní služby jako svoz odpadu, pronájem popelnice, osvětlení a úklid společných prostor domu cenu v Praze 2 tržní obvyklou ve výši 12 tisíc korun.
*
Z uvedeného je zřejmé, že mu/jí po zaplacení nájmu bytu měsíčně zbývá na jídlo, ošacení, hygienu, /na kondomy/, na kadeřníka, na léky, na dopravu, na telefonní poplatky, na internet, na kulturu, na možnost založit nový partnerský život / zplodit i novou rodinu,
*
po té, co obdrží od zaměstnavatele svou čistou mzdu ( cca 15500 korun )
*
částka cca: 3500,- korun na kalendářní měsíc.
*
Bez nároku tudíž na jakoukoli dávku státní sociální podpory.
*
A tak se ptám, politici Čeští.. JSTE NORMÁLNÍ ?
Odpověď je jistě nasnadě. Spíše asi trpíte kolektivněji dislektičnem.
*
Ale nebojte, nebudu Vás zde v tomto článku tímhle příkladem dlouho trápit. Ono totiž těch například mužů padesátníků v současnosti příliš NEpotkávám.. tedy krom odpadkových kontejnerů v nich i mnohdy tak nějak povisejících si, odpadky přehrabujíc..,a pod mostem U Bulhara v Praze. Jinak už asi byli takto jak uvádím, poněkud možná vyhubeni,
nebo bručí v kriminále pro dluh na výživném, i přesto, že dluh dle mezinárodních úmluv i dle bývalého předsedy soudcovské unie NENÍ trestným činem.
*
**
*
No, a co třeba tedy například.. Invalidé, senioři a seniorky ?
Kterým zbývá také tohle ,,zákonné" životní minimum?
*
*
A co těch 1 milion Českých občanů, v exekuci, uvedených v příspěvku níže ? Kteří nemají, nemívají, ani to ?
*
No co?? Politici, čeští??
*********
*
A tenhle.. znáte ?
*
Vyslanec Boží sejde z Nebes, a při předvolebních kampaních, se vždy pravidelně ptá v České republice, v srdci Evropy, na meetincích jich, i na ulicích u stánků, tamních politiků, kandidujících, na 2 základní otázky:
*
Víte, jaká je výše v České republice tak zvaného životního minima ?
*
Víte, jaká je výše v České republice tak zvaného existenčního minima ?
*.. na kalendářní měsíc ?
*
*
Odpovědi ? Tupý výraz ve tváři.
Také že jej tohle nezajímá.. toho kterého politika, političku.
*
A při trvání na odpovědi se dostávají obvykle tihle rádoby polici na částku minimálně cca 6 tisíc korun.
*
*(.. až na jednu..milou.. ze strany Zelených, za celá ta léta, která tahle čísla znala.. , měla.., jak v malíčku.. slečna socioložka.)
*
Když se od syna Božího v tu chvíli dozvídají pravdu, svorně umí zahrát roli, i individuálně, na pár vteřin, coby ryba na suchu ústy.

Víc nic.
*
*
?? Jak může člověk, jak mohou Lidé, NEznalí těchto základních parametrů se jakkoli podílet na řízení, administrativě, na vedení.. státu??
*
*
*
Existuje prý jedno přísloví, a to praví:

,, To nepochopíš"
**
*
*
Je to hlína ?
*
Nebo psina ? *
*
*
Inu, hřbitovem to sice zapáchat i může, ale..
.. zároveň také poněkud mi to spíše připadá jako nevycválaná politiků země České, politicko eldorádní.., si jejich.. špína.
*
*
*
www.Nazamysleni1.blogspot.com
*
..... (www.GoldenFriendOne.blogspot.com)
*
*
*
~~~

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/