neděle 14. dubna 2019

Spravedlnost..Kdes ??

 
Dnes jsem si přečetl na webu ,,Českého rozhlasu Plus" článek o tom, že chudoba je údajně, prý, dědičná. No, není to záležitost, myslím, tak zcela dědičnosti.
 
Je to záležitost toho, za čím Lidé jdou, čím žijí, co tvoří, v jaké kvalitě, a jaký má smysl jejich počínání.
 
Pokud Lidé netvoří, tedy dokud netvoří tvorbou KVALITU PRO ŽIVOT,
 
budou nemoce, zvané ,,civilizační", jako rakovina, artróza, endokrinní onemocnění, obezita, kožní nemoce, AIDS, a jiné..
 
Zamyslel se někdo nad tím, jak jsou například, i cenově, dostupné, například kondomy pro populaci na Zemi Planetě ? Zda jsou i cenově dostupné pro všechny obyvatele na Zemi ?
 
Jistě že dostupné, ani cenově, zdaleka, NEjsou. 
 
 
Co tedy ta chudoba?..
.., způsobená cca 1 milionu českých občanů zparalyzovaných asociálně nacistickou legislativou o nezabavitelné částce k NEpřežití ve výších: 0,-korun na banko kontu.. dále: 6280,-korun, dále: 9000,-korun, dále po novelizaci zákona o úpadku v letošním roce cca 11000,-korun na dospělého člověka, přičemž všechny tyhle částky jsou každodenní realitou, polibkem smrti stran české vlády a politiků, i jistě hororovou noční můrou všech, kterých se kdy dotkly?
 
Bude tohle už konečně v České republice řešeno, DOSTATEČNĚ, a VYŘEŠENO? Plošně?
 
Jak se na tohle, společnosti česká, můžete dívat??
 
Vždyť jen nájem třeba i garsoniery stojí cca 10 tisíc měsíčně, i víc. 1+1 jsem viděl ve městě pronájem za 13tisíc. Máme zde cca 5 milionů exekucí v zemi naší České, a každoročně narůstají početně o cca 500 tisíc jich. To to společnost českou tohle vše neděsí? Chceme mít na svědomí ty všechny osudy lidské? Chce snad společnost, že k tomuhle mlčí, aby se z naší země České stala hrobka sociálních ztroskotanců??
 
Správná výše nezabavitelné částky musí být PROMPTNĚ uzákoněna, plošně, na částku 17500,-korun, s každoroční valorizací, jinak těm Lidem NEpomůže ani svěcená voda. A nikdo, ani věřitelé, ani insolvenční správci, ani exekutoři, NEbude mít NIC. A stát přichází o daně a odvody těch Lidí, protože nemohou, chtějí li zůstat na živu alespoň nějak, ani oficiálně být zaměstnáni, ani podnikat. Nemohou ani zakládat rodiny, plodit děti.. národ Český díky tomu je ve stavu svého vymírání.
 
Ti, kdož ustanovili uvedené nezabavitelné částky, i ti, kdož je neustále udržují v provozu, musejí dojít spravedlnosti, neboť se tím dopustili a dopouštějí několika trestných činů v oblasti Lidskosti, včetně porušování Všeobecné deklarace Lidských práv OSN...
 
Tohle není otázka dědičnosti, ale provozování novodobé formy nacismu na Českých občanech, žel ze strany vlastních vlád, i té současné. .. A volební preference jejich?? Ať si je strčí.. tedy krom Pirátů, kteří za tohle nemohou,... tedy ať si je ty volební preference za těchto okolností, tihle ostatní.. strčí..( víte, kam..)...
 
 
 
 
 

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/