neděle 5. května 2019

Podraz 1989, versus disciplina zvaná: ,,Lidská práva, charta OSN"

V roce 1989 zde, v České republice, proběhla tak zvaná sametová revoluce. Byl jsem její součástí, coby občan, bylo mi 21 let, a už tehdy jsem věděl, že nás všechny Václav Klaus na podiu na Václavském náměstí v Praze vede za nos, jeho větami o utahování opasků. Za největší podraz na Český Lid, národ, však považuji vytvoření ústavních zákonů, ústavy ČR, které, která, není v nich povinnost ze strany vlády, politiků, dodržovat Všeobecnou deklaraci Lidských práv OSN. Toto naši zemi odhodilo, národ Český, na roveň země, zvaná ,,chudobinec" jak duchovní, tak pro mnohé občany i fyzicky reálný.. viz informace dále, a také v odkazech a pododkazech zde: www.vidiime.blogspot.com. ..
Lidé rádi spokojeně žijí, a se celoživotně rádi radují.. Avšak bez disciplíny, vždy a všude, s názvem: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN, toto není možno Lidem tuto možnost, celoživotně udržitelně dát.
Lidé přemýšlejí, jak na záchranu klimatu, a své vlastní civilizace.. Ovšem.. milí.. jak ostatně řekl i kuchař v pohádce ,,Sůl nad zlato", BEZ SOLI TO NEBUDE NIKDY ONO.
Tedy, v tomto případě bez disciplíny, zvaná: VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN. Jelikož.. pokud člověk, Lidé, společnost, Česká či i jiná, politici její včetně prezidenta, nejsou s to tuhle nejzákladnější disciplinu života, toto jak vnímám i rozšířené pro soudobou Lidskou civilizaci Ježíšovo desatero jí dané, každodenně zvládat, zvládnout, tak jak by mohli být schopni zvládat discipliny, které jsou její nadstavbou, které stojí nad ní ? Či prostě jiné ?
TO NEJDE, NEPŮJDE,.. TO JÍT PROSTĚ NEMŮŽE.
( Nazamysleni1.blogspot.com...... GoldenFriendOne.blogspot.com).

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/