čtvrtek 8. března 2018

 
6.3.2018: Kdy se už. prosím, konečně přestanou naši vládní Lidé, naši čeští vládní představitelé, zákonodárci, schovávat za věci nízkoprahové emoční, a začnou se věnovat Legislativě jimi občanům Českým ustanovené ,,asociální“ v naší České zemi ? Konečně už, postsametově? Těmto ..asociálním“prvkům v ní, v této jimi ustanovené Legislativě státní vůči občanům, o kterých těchto prvcích ,,asociálních“ ...jim podrobně už po mnoho Let podrobně píši, rovněž na svém na svém blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com ve jménu podmínek k důstojnému životu všem občanům Českým pro jejich život, ve jménu důstojného života, důstojného stárnutí, důstojného stáří, nás VŠECH ??? Kdy, už, prosím, konečně dojde k její ,,polidštění“? Této Legislativy , nyní v důsledcích svých, jak vnímám, ,,asociální“ v důsledcích svých, jak vnímám, až ,,nelidsky“??
(důsledky její ? 60Tisíc bezdomovců v ulicích země České, statisíce Lidí očekávajících dle statistik ztrátu střechy nad hlavou, 4miliony 800 tisíc exekucí vedených proti 863 tisícům českých občanů, státní zadluženost 1,6bilionu korun, zadluženost domácností 1,8 bilionu korun proto aby Lidé mohli žít z důvodů nízkých příjmů historicky, podmínky: Insolvenčního zákona k nežití, k nepřežití z důvodů asociálně nízké částky nezabavitelné důstojnému, dlužník by neměl kde důsojně bydlet / minimální mzda k nežití čistá měsíční cca 9500,-CZK (cca 380 EUR), k nepřežití, jelikož po zaplacení nájmu garsoniery například v Praze už nezbývají občanovi peníze na jídlo, / měsíční existenční minimum 2100,-CZK (cca 84 EUR), ze kterého se existovat důstojně nedá, nevalorizované mnoho Let, měsíční životní minimum 3400,-CZK ( cca 136 EUR), (taktéž, / exekutoři blokují občanům vše, co mají kde v bankách, občanům nezbývá ani jedna koruna běžně, nebo jim když mají ještě na účtu peníze, banka vyplatí pouze cca 7 tisíc korun ( cca 280,-EUR ) na dva měsíce/...KDE MAJÍ TI LIDÉ, PROSÍM, PŘI TAKOVÉTO LEGISLATIVĚ STÁTEM JIM USTANOVENÉ, BYDLET ??? CO MAJÍ JÍST ??? Je toto našim vládním Lidem, Českým, zákonodárcům českým, Lhostejné ??? Když běžný pronájem garsoniery ve městech, včetně Prahy je obvyklý ve výši kolem cca 10 tisíc korun ( cca 400 EUR ), a na tak zvané úředně ,,živobytí“, tedy na zdravou stravu důstojnou (nikoli na tu z popelnic například), na čisté ošacení, na gygienu, na Léky, na dopravné součtem Český občan potřebuje minimálně dalších cca 6500,-CZK ( cca 260 EUR ) k částce svého příjmu měsíčně na nájemné???
Dále zde doporučuji odkaz související, například:
https://nazamysleni1.blogspot.cz/2018/03/priklad-trojjedinosti.html

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/