sobota 10. března 2018

Jak se to dělá: ,,PROSPERITA"


Jak se to dělá: ,,PROSPERITA“, jsem Vám již napsal v mém díle, s odkazy tamními, a textu v nich, na webu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com . Zde, v tomto článku, uvádím jedno pravidlo, několika bodové, kterým vše Lze, vládo Česká, vládní představitelé, zákonodárci, Lidé dobří, uvést do pohybu, v pohybu a v rozvoji neustále udržovat (bez Vás, to Lid český sám, bez řízení, dát nemůže. Buďto to uřídíte, nebo bude národ Český řízen mocnostmi jinými, zájmy národů a entit jiných). Jaké je to pravidlo, o tom se zmíním níže. Nejprve se ale ještě zastavím zde u jednoho tématu:

Co se říká ? A co se neříká ? A proč se to říká ? Nebo jakože neříká ?

Říkává se, nějak poslední dobou, že Český národ ,,stárne“. Avšak, co to vlastně znamená ve svém důsledku ? Inu, že ,,vymírá“.

Traduje se v některých tiskovinách prý, že porodnost v naší zemi České není ve srovnání s Evropou ,,nejhorší“, když prý u nás, v naší zemi České, připadá na jednu ženu co do počtu porodů, cca 1,6 dítěte. Avšak, jak se můžeme dočíst například z webu www. Blesk.cz ze dne 12.3.2017,

cituji: ,,Aby velikost populace zůstávala stabilní, měla by podle statistik žena porodit v průměru 2,1 dětí. Pokud je míra porodnosti pod 2, hovoří se o vymírání populace. Průměrná porodnost EU je přitom 1,58 dětí na jednu ženu. Nelichotivý stav proto v posledních letech vyrovnává hlavně migrace.“ A totéž nám, jak jsem se dočetl tehdy v té době, přibližně, tedy někdy na jaře roku 2017, sdělil, dle redaktora webu www.seznam.cz tehdejší ministr vnitra České republiky, dle tamního článku.

Tedy, myslím si, ,,asociální prvky“, o kterých se zmiňuji na svém blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com , a na odkazech tamních s tím souvisejících, jsou příčinou tohoto důsledku jejich, tedy toho, že Český národ vymírá. Nevolí odpovědných Lidí v naší zemi, vládních a zákonodárných, upravit danou a s tím spjetou Legislativu, o které se zmiňuji ve smyslu ,,částek minimálních“ směrem k Lidskosti. Polidštit je. V duchu ustanovení dokumentu:

,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“. Aby český občan věděl, ať už muži, nebo ženy, že mají zajištěn důstojný život, v jakékoli své životní situaci, vládou svého státu.

A nyní, tedy, dobrým Lidem, odpovědným, kterým záleží na dobru, na životě, na důstojném životě a prosperitě v Lásce nám všem, národu Českému, ...jak se to dělá, jak jsem slíbil v úvodu tohoto článku:

Vše je uvedeno, jak jsem zmínil v mých textech, odkazech tamních, na www.GoldenFriendOne.blogspot.com jakožto uceléného díla, obsahující odpovědi, i plán, cíle, směr, národu Českému, v Lásce mu (jde o moje osobní názory).

Zde, v tomto článku, doplňuji vše o možný hybný faktor, kterým to lze řídit, a uřídit, v Lásce. Pro neLásku v mých textech prostor není, na to upozorňuji předem, jakýkoli pokus o to zmocnit se moci své, řízením zde uvedeným bez Lásky k sobě, k bližním svým, k národu Českému, ztroskotá, neboť není náplní Božího plánu Lásky, a nebylo by takové chování v souladu s ním.

Kromě standartního života, na který jsou Lidé zvyklí, pro prosperitu doporučuji dále toto:
  • Je zapotřebí být, vládo Česká, zákonodárci, připravena(ni) na to, že ženy mají rodit děti, a pečovat o ně v prvé řadě, když jsou ve věku tomu odpovídajcím, ne honit ,,produkci kdesi na místě prvním“, tedy nastolit sociální podmínky jim takové, a jejich mužům, aby se mohli Lidé věnovat své rodině, aby na to měli i dostatek času svého. Aby měli pohodu v životě svém.
  • Informovanost Lidí o tomto všem je důležitá, protože oni to netuší, většinou, nikdo je to neučil, o zdravé stravě, pH vyvážené dle principu a receptáře (jakožto vzoru), který jsem dal k dispozici světu: www.Atjstekrasna.blogspot.com , s tím, že toto uvědomění zajistí národu českému, spolu s podporou zemědělců, vlastní zemědělskou soběstačnost, a zdraví národa, život možný povětšinou bez farmacie, bez chemie v co největší možné míře, s ohledem na naši zeměpisnou polohu a náš původ.
  • Jako finanční analytik jsem býval mnohokrát na školeních. Nejednou nám bylo vyprávěno, o jednom manažerovi, generálním řediteli sídla společnosti AIG v Americe. Tento pan ředitel se řídil, a korporaci svou řídil, stylem prý tím, že říkal svým manažerům, ať ho informují o každé ,,negativní“ záležitosti, o které se dozvědí, aby ji mohl ,,NAPRAVIT“. No a všichni ti manažeři dobře věděli, že případně zamlčet mu takovou skutečnost mohou jen a pouze jednou, nežli se jí dotyčný pan ředitel dozví odjinud. Tato společnost se dlouho, co vím, těšila mimo jiné ratingu AAA (možná nemusím být, možná nejsem, zcela přesný ve vyjádření té myšlenky, ale podstata zůstává). Tedy, v naší zemi, by myslím, velmi prospělo, když by ,,dobrý člověk“, ,,skupina dobrých Lidí“ odpovědných, který, kteří se zhostí takové své role, takové pravidlo uvedl, uvedli, do pohybu, vždy a všude, ve smyslu dokumentu:

,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“ a Boží Lásky, ve smyslu cílů, textů,

o kterých píšu na tomto blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com s přihlížením

samozřejmě i k dalším vlivům, jelikož nežijeme ve vakuu.

Tolik tedy moje názory, na dění v naší zemi České. Texty, názory své jsem zveřejnil v zájmu přežití, důstojného, nás všech, i v návaznosti na můj postřeh mnohaletý, že vlády České, jak dlouho již pozoruji, se doposud jaksi ,,zmítají“ a nevědí si celkem rady, co mají dělat, a podle toho situace sociální mnoha Lidí, myslím, je, jaká nyní je…ale nemusí tomu tak být, myslím, napořád...

Děkuji čtenářům, za to, že jste věnovali svůj čas, svou pozornost, případně, mým textům, které vznikaly průběžně, po dobu cca 6 let psaním, a před tím mým celoživotním pozorováním, a do současna...mým žitím. Za to Vám srdečně děkuji:-)

A všem Vám přeji štěstí, zdraví, Lásku, splněná dobrá přání… :-)











Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/