čtvrtek 17. ledna 2019

K dnešnímu rozhovoru pana Rusnoka, guvernéra České národní banky v Českém rozhlase plus ( mimochodem.. je mi poněkud úmorné slýchat stále obdobné slátaniny polopravd a lží ) :

Děkuji panu Rusnokovi za slova ze srdce, ač mnoho času pomyslně ,,po 12 hodině" národu Českému. Chápu, že když je český národ ve stavu vymíracímu, demograficky, a je toto zdánlivě rádoby kompenzováno imigranty ze zahraničí, dospělými v produktivním věku, že pohledem suchých čísel se může bankéř, úředník České národní banky, ale i jiných bank, tiše rádoby spokojeně, jak by řekli spisovatelé, ,,tetelit", a mezi řečí lhát o tom, že ekonomika je podle nich, česká, na vysoké dobré úrovni. Že se jí podle nich daří.
Daří se bankám. Zatím. Iluzorně. Dluhovému byznysu.
Nikoli však prosperitě Českého státu, národu Českému, vymírajícímu.
A tak, nějak, rádoby politici, Čeští, i bankéři, i úředníci České národní banky, pan Guvernér Rusnok též, jaksi nechtějí vidět, mluvit, řešit dostatečně konstruktivně ( včas už to nejde, situace už dávno překročila rámec možnosti přežití, už před více jak 20 lety.. viz zde údaje o snížené porodnosti po celý tento čas značně ) toto téma, tato témata v odkaze zde:

https://nazamysleni1.blogspot.com/2018/09/

A tak tato témata nejen že přehlížejí, ponechávají generace těch, kohož se dotkla, vymřít, ale ještě jim říkávají, že je to v pořádku, že takto vypadá ,,pravice, ale i levice, a i střed", že takto vypadá vyspělá česká ekonomika, které se daří, jak doposud nikdy, a že si za ta témata mohou Lidé, jichž se dotkla, sami.

Já souhrnně tato témata nazývám: politikou alibistickou rouškou legislativní před světem, skrytého, ,,sociálního nacismu", kde jeho smyslem může být, vládně parlamentních garnitur, například to, aby na našem území země České, žili zejména Lidé, kteří do sfér, o kterých píši, nemají příliš čas a chuť nahlížet, zabývat se jimi dostatečně, a hlavně aby jim dali svůj hlas při volbách, ideálně mladí, zadlužení, v produktivně mladém věku.

Ti ostatní mají dle téhle politiky vymřít vyhnitím uvedených problémů v odkaze výše ( zvonícím umíráčkem, tedy hřebem posledním již, národu Českému do rakve, může být vzor tak zvaného připravovaného ,,balíčku a/sociálního", o kterém mluvila včera paní Maláčová, ministrině práce a sociálních věcí České republiky, který prý připravuje.. viz moje zdejší texty, články, týkající se výživného dětem, a nezákonného (dle mezinárodně uznávaného práva) trestního stíhání, a uvězňování zejména otců, ..pro dluh.. což není, nebývá, trestný čin.. jenže soudci si přihřívajíc kašičku tu, leckdy i neomaleně lživě, čeští, manipulují s pravdou, s cílem, mnohdy úspěšně, dostat otce do kriminálu. A na tomto zamýšlí paní Maláčová, na této represi nezákonné, participivat kariérně. Komu se z uvedených, doložitelných zde faktů, nedělá nevolno ? Mně tedy ano, a je pro mne opravdu nepřijatelné, aby takto fungoval Český stát.
..
No a premiér Babiš a spol. si udělali výlet do Thaiska prý..nejen.. tak snad se jim to dobrodružství bude líbit. Aspoň budou mít zážitkově, tito prosebníčci o křížek, na co vzpomínat.
..
Stát je tak silný, jak se umí postarat, a stará, o slabé.. V tom je náš stát hluboko v červených číslech pomyslné stupnice, od spoda, tedy v hlubokém mínusu. Jenže.. od shora se žádná stavba budovat, postavit, zpravidla nedá.
Veškerá hmota, i život sám, vznikal, a vzniká, z energie. Z energie života. Jak by tomu mohlo být naopak ?
Tož, snad si panenky Bárbie české rádoby politiky, pardálové její, užívají,.. bytí své tamní, ale národu Českému.. ( a mohou si tito mávat kapesníčky, či jakýmikoli sliby, i v číslech ), ..to štěstí nepřináší, a takto ani přinést nemůže.
Co už může být horšího, v zemi, nežli vymírající národ ?
Příčinami, o kterých píši ? NAPROSTO ZBYTEČNĚ ?
..
Plusovým z ČRo, tedy Lidem v radiu, se divím, že mají nervy na to, poslouchat bez oponence stále dokola informace různých ,,zaručených odborníků" o tom, že se naší ,,ekonomice daří". Já tedy na to sílu stále dokola, když to pradvda zdaleka není, jak uvádím doložitelně v mých textech, nemám. Tedy si i od poslechu radia rád odpočívám. A doufám že dožiji důstojně.
,,Ekonomika nemusí být vždy, a není, samozřejmě, totéž, co prosperita".
..
Podíváme li se na současnou situaci těch nejslabších, i sociálně, z nás, můžeme v ní shlédnout bližší či i vzdálenější budoucnost celého Českého státu, Lidí v něm žijících, většinově. A nejen v naší zemi České, neboť vše je v Kosmu spolu propojené na kvantové úrovni.

Je však otázkou, kolik Lidí z nás se umí, a chce, na svět tímto pohledem podívat, a zdravě situaci si posoudit. Odhaduji, žel, že mnoho Lidí toto prostě neumí, a nebo umět, zaobírat se tím, jim prostě nechce, chtějíc mít svůj si, ,,kdes" klid.

Ve svých textech, i odkazech, na blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com uvádím řešení situace,.. situací, její, jejich, k jejich uzdravení.
...













Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/