pátek 11. ledna 2019

ŽHAVÁ TÉMATA: Dotaz vládě ČR.. Z čeho má občan, postižený exekucí, ale též insolvencí, platit nájem a jíst, žít, když mu ( těm cca 900 tisíci dlužníkům) ponecháváte 6800,- CZK až cca 9000,- CZK? i nulu obvykle na bankovním účtu s možností výběru pouze 1x 6800,-CZK ? Zajímá to někoho z Vás vůbec? A jak? Přece když těm dlužníkům na to nezbyde, byť 1x, končí jim život, přijdou o vše.. jak píši detailně ve zdejších textech... | Od roku 2019 se zvyšuje nezabavitelná částka v exekucích - Podnikatel.cz

Tedy, nevím, co to hrajete s národem za hru, ale připadá mi poněkud až v důsledcích, pod Vámi ustanovenou legislativou, hororová.. viz článek v odkaze:
https://www.podnikatel.cz/clanky/od-roku-2019-se-zvysuje-nezabavitelna-castka-v-exekucich/
..
Likvidace dlužníků z občanského života v přímém přenosu???!

V naší zemi České???!

A což takhle, zodpovídat se, vládo České republiky mezinárodnímu společenství, soudům, za tyhle zločiny na Českých občanech, sociální, NElidské ???!

Kolik let ještě ponecháte tento legislativní hyenismus v platnosti, vymírat dlužníky v ulicích???!

ŽÁDÁM OKAMŽITOU NÁPRAVU, ve smyslu, jak o tématu důkladně píši v článcích tohoto blogu.

Pokud k tomu nedojde, neprodleně, žádám média, aby národu Českému v tomto počinu jim dostupnými cestami pomohla.. I další občany dobré vůle o to žádám.

To přece není možné, aby naše země Česká, měla v platnosti v podstatě likvidující zákony!!!

Vzpamatujte se,  vládo Česká, poslanci, poslankyně, senátoři, senátorky.. Nebo skutečně zde chcete do nekonečna provozovat sociální nacismus?

~~,
12. ledna 2019: Babišův deník, ,,MF Dnes", dnes píše, že za dva roky bude prý průměrný důchod 15.000,-CZK.
Ptám se, kolik z něho, z tohoto průměrného dűchodu dostanou ti, senioři, též invalidé,.. více jak 50 tisíc z nich.. ( z těch cca 900 tisíc dlužníků v exekuci. ) je plán Váš, premiére, takový, že budou dostávat, jak je tomu i dnes,  i jak píši, tedy 6800,-Czk, ale i nulu CZK měsíčně, jako je tomu nyní, už předlouho..jim ? ( o detailech se můžete dočíst v odkazech tohoto mého blogu).

~~
13. ledna 2019: Zaslechl jsem v radiu zprávu o tom, že premiér Babiš má cestu do jihovýchodní Asie, aby prý pomohl, mimo jiné, českému zbrojnímu průmyslu. Tedy, nevím, čemu má tendenci pomáhat, ale vcelku jde stejně jen o jednu z alibistických, kampaňových, akcí, v očích světa.. jelikož statsíciům z cca 900 tisíc českých občanů v exekuci, znemožnil, spolu s celou svou vládně parlamentní garniturou, ( i s těmi předchozími), oficiálně pracovat ( ať už formou zaměstnání, nebo podnikáním ), jelikož jsou jim
exekutorem,
i však insolvenčním správcem,
ponecháváno z jejich příjmů 6800,-CZK ( maximálně 9000,- CZK ),  a tudíž by po prvním měsíci jim skončil občanský život, se střechou nad hlavou, jinými slovy jsou takto zlikvidováni z běžného, zákonného, občanského života.
Exekutoři zároveň blokují těmto občanům bankovní účty jejich všechny na nulu, takže tito Lidé, v tomto zadluženém státě, s cca 4 biliony CZK zahraničního dluhu ( dle médií ) jsou v podstatě,, vyřízeni" z běžného občanského života, v celém jeho spektru.
( bližší, detailní, informace o tématu píši níže, a také více i na jiných místech tohoto blogu ).
V naší zemi České žije dlouhodobě v ulicích aktuálně cca 60 tisíc bezdomovců..
Takže.. ať nám premiér vykládá, co chce, že se stará, pro mne zůstává, zůstávají, spolu s celou vládou, a vládně parlamentní garniturou ( Piráty do tohoto výčtu počítat nemohu, jelikož neměli doposud dostatek časoprostoru se v tomto ohledu se dostatečně zatím projevit), naprosto nedůvěryhodnými.
~~
Pokud jste si již přečetli všechny zdejší články, této stránky, můžete si, chcete li, překliknout na jedno z jejich pokračování, například zde: www.nazamysleni2.blogspot.com

..

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/