středa 9. ledna 2019

ŽHAVÁ ZÁVAŽNÁ TÉMATA: Vdechněme ,,život" národu Českému ! :-) :

 »žhavé téma: aby české děti nehledali nezákonně uvězněné své rodiče již více ve vězeních: www.nazamysleni3.blogspot.com « 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vdechněme život národu Českému:

Jak? ( Můj názor):
Domnívám se, na základě studia a pozorování záležitostí světa, , že Česká republika, jakožto stát, i jakožto národ (vymírající), společnost, má ZNAČNÝ problém, jaksi i bytostně existenční, prolínající se všemi jejími směry, i když to mnohým Lidem, prozatím, nemusí být zřejmé, či zcela zřejmé.
Tímto, dosud nikde nezmiňovaným problémem, naší země České je, myslím (kromě ostatních, o kterých se zmiňuji zde na blogu a ve zdejších odkazech), značný nedostatek žen, chtějících, tedy skutečně se chtějících pářit s mužem za účelem jednak společného života, plození a společné výchovy dětí.
Došel jsem si k názoru (navzdory mýtúú, feminismu), že zdejší ženy jsou směrem k mužům českým, přes míru vybíravé, zejména klikající, a že tudíž ve výsledku zůstávají mnohdy i raději, či i ne raději, samy, no a mužům mnohým na místo jejich přirozeným biologickým potřebám být se ženou, coby zástupkyní Matky Země, i v oblasti sexuální, něžností, nezbývá mnohdy, nežli se uchýlit buďto do rukou psychiatrů, polykat prášky i s jejich uváděnými vedlejšími účinky, nebo k alkoholu, či do domů krásy a něhy.. alespoň na chvíli.. Na to však ne každý, a ne vždy, má náturu.
To pak mnohdy si jaksi zrcadlově žijí i ženy.
Žije zde mnoho Lidí singl, tedy skutečně singl, a trvalé vztahy bývají napnuté jak struny, nejen pod tíhou vyžadování žen, aby muž byl trvale přilepený k mobilu.. sem tam to pak bývá závislost až nezdravá oběma.
Tahle společnost je tímto vším postižená, nemocná a vymírající.
Zklidnění situace, její uzdravení, shledávám nejlépe, nejspíš i jedině, v tomto řešení:
České ženy mají svou svobodnou volbu, svobodu, jak chtějí žít.
A čeští muži mají svobodně právo poohlédnout se, pokud je situace zde takto vyhrocená, po cizinkách.
Českému státu, národu, české společnosti, by myslím, velmi prospělo, když by Česká vláda dlouhodobě podporovala hodné ženy imigrantky sem migrující, za prací, už od věku absolventek..nejen.. (třeba zdravotnických škol, na pozice zdravotních sester, lékařek, ale také pečovatelek i ambulantních, i do jiných sfér pracovních.. i s možností případných jejich rekvalifikací tím kterým směrem, pokud by chtěly). Domnívám se, že počet takto příchozích žen ze zahraničí, chtějících zde žít, by měl doplnit stav populace současné, do počtu, kdy zde nebude problém pro muže, mít, žít, normální, zodpovědný, partnerský, život, pokud chtějí. Teprve pak doporučuji pro imigrantský program pro ženy ze zahraničí citlivě zmírnit, s kdykoli znovu dle situace jej opětovným rozšířením.
Pokud toto opatření Česká vláda, i vlády české následné, by neprovedly, v dostatečné míře, a co nejdříve, či pokud by jej ignorovaly, vidím budoucnost, nedalekou, země České, i již současnost, (avšak zoufale se vinoucí napříč generacemi), jako takovou trošku nablýskaně narcistickou, s nádechem sociálního nacismu.. poušť.. vymírajícího Českého národa, byť s infrastrukturou, plácajícího se v neustálých problémech, bez toho všeho o čem píši realizovaného, v problémech jinak neřešitelných. Je pak také pravděpodobné, že by se přirozeně zde toto pravidlo, (či i však cesty bez pravidel jim v hlouposti případné, či sobeckosti, fanatismů jim vlastním) ustanovilo jinými sem příchozími imigranty většinově, či celistvěji seniorskému českému národu, jej obměníc, avšak, jaksi už bez vcelku naší vůle. I když lze předpokládat, že takovýto stav může některým živlům, rádoby mocenským si, ať už vnitřním v zemi, či vnějším, vyhovovat.
Mužů nemůže být, myslím, ve státě více, jak žen. To pak vede k histerii, k nemocné psychicky populaci, k nepokojům, i k válkám, i k bídě, když mozek muže se cítí jak na poušti, šíří svou Božskou tvůrčí podstatou.. co jiného, nežli poušť, či pouště.. a to i když to na první, druhý, třetí pohled nemusí být zřejmé.
..
( Uvedu Vám zde jeden zdánlivě bezvýznamný příklad:
Všimli jste si, někteří, máte li v telefonu systém android, že když v tom telefonu otevřete internetový vyhledávač, v okamžiku, kdy nejste připojeni k internetu, zobrazí se Vám na displeji mimo jiné, takový malinký ještírek? Je to ,,Tyranosaurus Rex" tedy obávaný predátor své doby. Vnímáte tu energii?
Na mém mobilu se zobrazuje.
No, a když telefon zapínám, či vypínám, běží na displeji příběh obrázkový o atomovém rozkládání jakéhosi téměř Golema.
.. vždycky na tu chvíli mobil přikryji, a odložím z ruky na méně důležité místo..
( stejnou postavičku, byť v menším formátu, formou ikony, jsem dnes shlédl na webu s názvem: www.cinska-pujcka.cz.
Umíte si představit, co takovéto obrazce umí dělat se světem pozemským?, S realitou pozemskou?
Jistě to není náhoda. Avšak, ani, to myslím, není legrace.
Ten člověk, ti Lidé, kteří toto vytvořili, si nejspíš jsou velmi dobře vědomi, co dokáže symbolika v oblasti kvantové fyziky, tedy i v realitě široké společnosti.. No a je to právě taková realita, kterou Lidé, celosvětově, žijí.).
Doporučuji proto všem: Všímejte si více detailů. A nejen těch vnějších. A snažte se je vidět v širších souvislostech.
..
No, a pak jsou tací, kteří z toho různě profitují, rádoby mocensky zvrhle, nečestně, i tunelářsky, kteří ještě takovou spoušť všemožně ku svým cílům prospěchářským, přiživují, udržují v provozu, a starostlivě si takovýto řád běhu událostí, i tajně, byť před zraky všech, i případně z titulu jim Lidem svěřených, i státních, pravomocí, i za peníze z daní Lidu, zvrhle opečovávají, i se je snažíc, coby si svá imperia taková, různě rozšiřovat, byť i pid rouškou jimi ustanovovaných ,,zákonů".
No, a pak jsou tací, kteří jsou k tomu všemu prostě lhostejní, a ti, kdož si ze všeho utahují, kteří se i tím vším jen baví, ať už jsou závislí na některé z drog, či bez drog.. bez znalostí a vidění věcí v souvislostech, i beze snahy se tím zabývat, a se učit.
(Byť i různí statistici, či jiní odborníci, mohou mít i jiný svůj názor na věc, já za svými zdejšími názory stojím).
Kolik žen, hodných, zde, v zemi České, takto nyní chybí ? Odhaduji to, aktuálně, minimálně, akutně, tak na 400 tisíc jich ( čtyři sta tisíc ).
NEpodporujme možnosti vzniků konfliktů, válek.. pouští.
Spokojení muži, ženami svými, bývají klidní, tvůrčí.
Celá taková společnost pak bývá spokojená.
Neuspokojení muži bývají jak vyšinutí.
Viděli jste takového vyšinutého muže? Rozhlédněte se.
Na ženy je pak vyvíjen přetlak, což se samozřejmě projevuje i následně v jejich chování, negativně, vůči mužům.
Bludný kruh nepříjemna se tak uzavírá.
Co byste chtěli v takové společnosti budovat ? Vybudovat ?
Leda tak skvosty tomu všemu odpovídající.
Což jste si toho ještě nevšimli ?
Tyto trendy je, myslím, zapotřebí dlouhodobě sledovat, a třeba i imigrantskou politikou státu zdravě, tuto naddimenzovanost počtu ženské populace vůči mužské, dovolovat dlouhodobě její trvalé, doplňování.
..
Vzhledem k uvedenému varuji Českou společnost před zvyšováním počtu mužů imigrantsky, bez dostatečně jim naddimenzovaného počtu, narozených zde, i přistěhovaných žen, které by se zde rády usadily a založily rodinu. Nechme je zde normálně pracovat a žít, začlenit se mezi nás, do společnosti.
( MV spolu s MZ a dalšími institucemi, v kooperaci, si s touhle problematikou jistě budou umět poradit )
..
,,Vdechněme tak ,,život" národu Českému ! :-) ".
..
S tím vším samozřejmě souvisí, naprosto neoddělitelně, nutnost započít cestu směru, držet a udržet trvale tento kurs plánu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com ve všech jeho souvislostech, s tím, že je zapotřebí s tím vším začít HNED. Ku prospěchu, a blahu nás všech, i dalších generací.
Pokud by vláda Česká, vlády České i následné, nevzaly na zřetel při svém konání, včetně poslanců, poslankyní, senátorek a senátorů, prezidentů, byť jen jedno pravidlo, o kterém zde, a na celém svém blogu ve všech jeho odkazech píši, celé to zde vše by prostě nemohlo dobře fungovat. To máte, jako s hodinami s ozubenými koly.. jedno kolečko když nefunguje, celý systém různě pak hapruje, popadává, i padá. Obdobné je to s počítači, s počítačovými systémy, s tělem, prostě se vším, co souvisí se životem, s člověkem, se vším, co člověk tvoří.
Vidíme to dnes, kolem sebe.. kdy národ Český vymírajíc, vláda, rádoby politici, to vše maskují tím, že z Lidí, z národa, dělají blbce, jelikož si s tím vším vůbec vlastně nevědí rady, a nechtějí to přiznat (ať už vědomě, či nevědomě na úrovni podvědomí) , i Lidé mezi sebou pak na sebe tak pohlížejíc..
Česká republika není, myslím, tak velkou zemí, aby mohla si být naprosto, i po stránce demografického vývoje, zemí soběstačnou, bez zdravé a dostatečné, imigrační politiky.
..
Může vyvstat otázka, typu.. kam je, ty imigrantky, legální, prvotně ubytovat, že ? Když bylo rozprodáno dle vyjádření paní ministrině pro místní rozvoj v radiu cca 600 tisíc státních, obecních, bytů, postsametově.. podobně, jako u bezdomovců.
No, možná by pro začátek mohlo být dobrým krokem, zprovoznit údajných 7 tisíc prázdných domů, o kterých se aktuálně píše například v článcích v souvislosti sobjektem ,,klinika" v Praze, v Jeseniově ulici.. a s dalšími možnostmi..
A mnohé z nich by jistě rády spočinuly v náručí mužů.. jak už to tak chodívá.. ale to už je.. jiná kapitola tohoto příběhu, i když, myslím, velmi související. Tak proč jí nenapomoci ? Proč jí nenapomáhat ?
Zejména, když po tom ty ženy, mnohdy, touží.
A když národ Český je na tom, jak je.
Bývají, leckdy, milé:-) leckteré, ty.. doposud.. cizinky sem k nám toužíc přijet žít.
( A případným rádoby nálepkářům, nálepkářkám: na nálepku o sexismu zde rovnou zapomeňte, jde o budoucnost národa, o možnost jeho přežití v prosperitě, o odkaz příštím generacím.. má li nějaký být ).
..
Tedy naléhavě doporučuji: Nepodceňte, nepodceňujte, to, o čem všem píši, na celém blogu, ve všech jeho odkazech. . Vše je spolu propojené, vše souvisí se vším. (A i politici mají jistě zájem na tom, aby se příštím generacím dobře zde žil, a aby ty další generace byly..)
Pro dobro věcí, ku blahu nás všech, ku prosperitě Českého národa, země České.
..
Dále všem vřele, a naléhavě, doporučuji, a prosím:
Snažte se, Lidé mez sebou, partneři, manželé, rodiny, i tak zvaní z Lidu zákonodárci, politici, prezidenti, nebýt svým konáním, svým vyjadřováním, komunikací, smýšlením, tvorbou, aktivitami, soucítěním, projevy Lásky, dotyky, ale i svým nekonáním, nevyjadřováním, nekomunikací, nerozmýšlením, netvorbou, neaktivitou, bezcitností, projevy ne Lásky, ne dotyky.. NEBÝT BLIŽNÍMU SVÉMU, BLIŽNÍM SVÝM, I VZDÁLENĚJŠÍM, SVĚTU, KOSMU, tak zvaným ,, Danajským darem".

Proč? Protože na tom stojí ,,Štěstí Kosmu". Štěstí Stvořitele.
I Štěstí Lidské civilizace. Má li být, dokud je.

Posléze, pak, později, toto štěstí, pokud je, pokud bude, se spolu s bytostmi jsoucími, s Dušemi bytostí nesmrtelnými, přesune s nimi do dalších sfér kosmického dění, uspořádání. Toto štěstí, pokud je.. pokud bude.

A za to vše štěstí jsem vždy všem, Vesmíru, Kosmu, Stvořiteli, vděčný. Pokud, když, vnímám, že je.. když je.
..
Principy, o kterých zde na blogu www.GoldenFriendOne.blogspot.com a ve všech odkazech na něm, píši, v pozitivním Duchu, včetně všech odkazů, jsou universální, platné, v dobré vůli, pro všechny národy, státy, planety Země, vycházejíc ze zákonů Kosmu.

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/