úterý 7. května 2019

Téma: ČESKÁ POLITICKÁ SCÉNA, A NEJEN : Ke včerejší demonstraci na Staroměstském náměstí v Praze.. :

Je obecnou představou, asi, že nacismus je pojem tak zvané ultrapravice. Avšak, to je omyl, protože nacismus, tedy jednání právem silnějšího, například ve stopách Tyranosaura Rexe.. lze shlédnout, i prožít, i bez té nálepky ultra pravice.
*
Nacismus bývá spojen s vlastním uspokojením nad prováděným utrpením druhé bytosti, jinému člověku. Lze tedy oprávněně takovéto chování považovat také za sadismus.
*
Co byste řekli člověku, který by za Vámi s úsměvem přišel v kravatě, v obleku, v uniformě, s vyznamenáními, nacistické ?
*
Dnešní takovíhle sadisté NEpotřebují nosit takové uniformy, ani pistoli u pasu.. jsou, bývají, k nerozpoznání, ve společnosti, i té, která si říká parlamentní, vládní, hradní. A vcelku pak už, co se toho sadismu týká, je jedno, kam zemi, národ, vedou, zda na východ či na západ, či nikam ( máme také sever a jih), tedy který směr, jim to umožňuje, protože výsledek bude obdobný.
*
O provozování sociálního nacismu vládou, politiky, v České republice, píši podrobně na tomto blogu: www.Nazamysleni1.blogspot.com, tedy zde podrobnosti v tomto článku příliš nerozepisuji.
*
*
*
Česká republika je nyní prodchnuta kulturou sociálního nacismu.
*
Chceš, chcete, to změnit ?
*
Pak NEtolerujte projevy politiků, PLANÝCH HESEL !
Politici musejí vědět, že si to prostě k Lidu Českému, NESMĚJÍ dovolit.
*
*
Žasnu nad tím, jak různí Lidé, vystupují třeba i na podiu před veřejností se svými prohlášeními, projevy, politickými, či ekonomicko sociálními se sebevědomím mistra, přičemž jsou zcela mimo, jak ten mimoň. A je to pak tenhle vnější jejich projev nebetyčné nestoudnosti, nevědouc vlastně co mají dělat, který spoléhají, že jim Lidé zbaští.. no, někteří i žel.. zbaští.
*
Panuje v české politice takový politrucký zvyk, takové politrucké zvyklosti zde panují.. jako například:
*
*že politik si papalášsky přifrčí.. jedno zda po svých či vozem, zaparkovaným za rohem, nebo vlakem či na kole, nebo letadlem, pronese pár i planých hesel, v rámci jeho funkčního období, či na pětiletku, nebo i na dvacetiletku, a jede se dál..
*
*že Lidé se mají vykřičet, kdesi, či ideálně tiše na fb, a je pak klid, jede se dál..
*
Za ztrouchnivělé pozůstatky tohoto považuji to, co dnes ovlivňuje mnoho českých občanů.. Tedy to, co zde ustanovili směrem, o kterém zde píši: Václav Klaus i z pozice svého prezidenství,
spolu se svými následovníky vládními, jako například Drábek, Nečas, Kalousek, Miloš Zeman, Andrej Babiš.. a spol..,tedy spolu s celou vždy jejich, svou, politickou garniturou.. viz sociální nacismus v České republice na: www.Nazamysleni1.blogspot.com.
*
*
*
Včera, tedy dne 6. května 2019,
jsem zaznamenal na demonstraci na Staroměstském náměstí v Praze, takové plané heslování od stoupence ODS, prý, jak jsem zaslechl, je jejím místopředsedou.
Například jeho HESLO ,,MILION LIDÍ V EXEKUCI", jej jen usvědčuje z toho, co zde tato politická strana, spolu se všemi ostatními ( vyjma Pirátů), napáchala. A pokud tento člověk ( i jiní politici, političky) není v politice od včerejška, což jistě není, a NEpředložil návrhy osobně se nezasadil na to, aby se situace zlepšila, pak jsou tihle všichni Lidé pro mne NEDŮVĚRYHODNÝMI OSOBAMI PRO POLITIKU, I PRO VÝKON STÁTNÍ FUNKCE. A POKUD JSOU V POLITICE, MUSEJÍ JI CO NEJDŘÍVE OPUSTIT. JELIKOŽ JDE O JEJICH PŮSOBENÍ PRO STÁT, PRO NÁROD, VE FUNKCI PODVRATNÉ. NEBOLI ZÁŠKODNICKÉ. TÍM NAHRÁVAJÍCÍ PRO RUSO ČÍNO FILNÍ POLITICE, TĚMTO REŽIMŮM, VE SNAZE JEJICH SE ZMOCNIT, JAKÝMKOLI DOSTUPNÝM ZPŮSOBEM NAŠEHO ( NEJEN NAŠEHO) ÚZEMÍ, I POLITIKOU SVOU PODVRATNĚ ZRÁDNOU, BEZLIDSKOPRÁVNÍ.
A TEN, KDOŽ S NIMI CHCE JÍT, ZA RUKU JE DRŽET, ČI SE S NIMI LÍBAT, NEBO JE PROSTĚ MILOVAT POLITICKY, PAKTOVAT SE S NIMI,
TAKOVÝ ČLOVĚK, JE,.. TAKOVÍ LIDÉ JSOU..,
S NIMI, NA JEDNÉ LODI..,
*
NIKOLI VŠAK SE MNOU.
*
*
Co se těch exekucí týká, nebyly by v takovém počtu, pokud by Lidem nebyla oficiálně zmařena možnost je splácet, ustanovenou nezabavitelnou čáskou, která nekopíruje nezbytné náklady člověku na bydlení a pro přežití.
Exekutoři z povahy věci musejí vědět, že když člověku zablokují bankokonto na nulu, nebo když mu ponechají současnou, některou, z nezabavitelných tabulkově částek, v podstatě jej, takového člověka, odrovnají ze života, a že jim nebude schopen, tam kdesi v parku, či ve stanu, nebo v maringotce, schopen splácet..
Ale v jejich již vypěstovaném uspokojení nad tím, vyčkávají, a v příhodnou chvíli zruinují jejich, tedy dlužníků Lásky, rodiny, přátele.. kde by mohli přespat.. No a v neposlední řadě pak se třesou na dědictví po zemřelých, z příbuzenstva dlužníků.
Aby toto nebylo, aby dlužníci mohli splácet řádně své dluhy, je NEZBYTNÉ ustanovit nezabavitelnou částku exekutorem a insolvenčním správcem, plošně v celé ČR, na částku minimálně 17500,-korun českých, s každoroční valorizací.
Toto není akt velkorysosti, nýbrž prostá matematika. Jelikož, kde nic není, ani smrt nebere..tedy, kromě života.
A povšimněte si, prosím, že v mých textech nikde nenajdete orodování za oddlužení dlužníků. Jen a pouze za jejich životy, zdraví, za jejich jim oficiálně, možnost PŘEŽITÍ, možnost DŮSTOJNÉHO PŘEŽITÍ, s možností tak splácet dluh. Za jejich právo NA ŽIVOT.
NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, ne kdesi po kanálech s krysami, či po parcích, či po popelnicích.. jak tomu bývá v České republice doposud.
Nechci víc, pro právo, pro právo NA ŽIVOT, i samozřejmě DŮSTOJNÝ, pro ty všechny v současnosti České nebožáky, odhozené vlastními vládami, politiky, do sfér nutnosti práce na černo chtějí li přežít, tedy do sfér nezákonnosti, podsvětí, (s možností je tak kdykoli manipulativně tak zkriminalizovat)
*
ALE NECHCI ANI O PÍĎ PRO VŠECHNY TY NEBOŽÁKY MÍŇ !!!
*
(Dle VŠEOBECNÉ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN,
dle Ježíšova toho, rozšířeného, DESATERA,
dle vůle STVOŘITELE.
*
A TAK TO ZŮSTANE.
*
A pokud byste politici, v tomto neustoupili, pak střeste se zloby Nebes. A že už Nebesa se tím vším, o čem píši, zabývají, tím si buďte jisti.)
*
*
Pokud pak budou mít možnost zkráceného oddlužení, teprve pak, pokud nebude tak zvané příslušenství větší jak jistina maximálně však 50 tisíc, lze hovořit o případné velkorysosti.
*
V současnosti však hovoříme o sociálním nacismu.
*
Zase jsme si mohli, tedy, podle uvedených zde zvyklostí, vyzkoušet na vlastní kůži, jak politika laciných hesel, působí na podvědomí, na emoce.. Což tihle rádoby politici mívají nastudováno, z různých i wokshopů psychologických.. za účelem ovládání davu, sem tam i pod vedením marketérů, PR agentur, a podobně. S účelem vytvořit dojem, že se věci řeší, a při tom jen si doklepat své funkční a pokud možno i to další, funkční období, případně v něm i dožít, bez ohedu na to, že mohou existovat Lidé, kteří by mohli pro zemi, pro národ, udělat mnoho, nechávaje jim jejich život tímhle směrem vyvanout, tam, kde to byť i jen trochu jde.
*
*
*
TAK TOTO JE ČESKÁ POLITIKA.
*
V SOUČASNOSTI I PRO RUSO ČÍNO.. FILNÍ,
*
SOCIÁLNĚ NACISTICKÁ VŮČI ŠIRŠÍ POPULACI ČESKÉHO NÁRODA,
*
TEDY PODVRATNÁ,
*
TEDY VELEZRÁDNÁ.
*

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/