pondělí 13. května 2019

Území práva, právní stát, versus vláda anarchie práva :

Území práva, právní stát, lze žít pouze na území takového státu, kde všichni bez rozdílu, vláda a Lid, ctí a vždy a všude dodržují hodnoty Ježíšova desatera, spolu s jeho rozšířenou verzí (jak vnímám) dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN.
Tam, kde toto není zavedeno, tam je prostor, pro podhoubí vlády anarchie práva, tedy nikoli pro právní stát.
Na takovém území, tedy na území vlády anarchie práva lze očekávat zločinná spolčení, z řad lobbistů v kooperaci s politiky, s případně i jim loajálními, tedy zkorumpovanými takto, i soudci. Včetně toho, co s tím je vše spjato, tedy i včetně různě z moci úřední zmařených, mařených, mnoha Lidských osudů, vztahů, rodin, potažmo zdraví, životů.. jim sobecky. I sociálně nacisticky, sadisticky v podstatě. Takovým územím je aktuálně Česká republika.
Protože politici České republiky nechtějí slyšet volání po vládě práva, a zcela záměrně zde udržují dlouhodobě stav vlády anarchie práva, je zapotřebí je, českou vládně parlamentní garnituru, způsobem popsaným níže, v mém článku ,,STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ", kompletně, tedy ze 100%, byť uvážlivě, zákonně, vyměnit, včetně prezidenta republiky.
I za cenu předčasných voleb, neutuchajících demonstrací, a to třeba i opakovaně, dokud zde nebude nastolena vláda PRÁVA.
(toť názor můj)

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/