čtvrtek 7. prosince 2017

Profese exekutora, aneb ,,zlatý důl“ na neštěstí a zoufalství ?


8.12.2017

Profese exekutora, aneb ,,zlatý důl“ na neštěstí a zoufalství ?

Komu z tohoto pomyšlení se nedělá Lidsky ,,nevolno“ ? Mně tedy ano.


DRANCOVÁNÍ KRÁSNÝCH VZTAHŮ,

DRANCOVÁNÍ PŘÁTELSTVÍ,

DRANCOVÁNÍ LÁSKY,

ATMOSFÉRA STRACHU CELÉ ČESKÉ SPOLEČNOSTI NAVAZOVAT VZTAHY LÁSKYPLNÉ

Toto vše umožňuje už po dlouhá léta zákon o exekutorech, který prý exekutorům dovoluje VTRHNOUT do jakéhokoli místa, kde mají byť jen ,,indicii“ o tom, že na tom místě dlužník, český občan přebývá. Tedy nemusí tam být ani trvale, ani přechodně hlášen k pobytu.


Ptám se zde, pokud je toto ustanovení zákona o exekutorech pravda, je toto před Bohem v pořádku ?

Před Lidstvím ?

Jak se můžeme dočíst na webu www.adikia.cz , dluh sám o sobě, tedy insolventnost, není trestným činem. A přesto se exekutor může ze zákona, ustanoveného nevím jakým tupcem vůči Lásce k bližním, takto k bližním svým chovat. A co horší, je na tom, že se skutečně našli lidé, kterým není proti jejich osobní Lidské vůli se na tomto podílet, a vzali si toto jako svou profesi. Jak asi vypadají city těchto lidí ? Myslím si, že city zde utrpěly.

Jak k tomuto přijde dotyčná osoba, která jen a pouze si prožívá Lásku s druhým člověkem, byť zadluženým, v giga předluženém státě, navíc různě giga tunelovanému, jak se můžeme dočíst v médiích, kterýžto stát Česká republika nebyl dosud s to po 28 Let řádně své dluhy splácet ? A Českému občanovi tento stát prostřednictvím zmíněného zákona nedovoluje ani žít si normálně, Lidsky, Lásku, jelikož se ji z výše uvedených důvodů, jak jsem si všiml Lidé ve strachu bojí i byť jen navazovat, raději jsou, bývají, sami, tedy raději žijí ,,singl“ mnohdy jak jsem si všiml. Současný nově zvolený předseda vlády, a bývalý ministr financí opěvovaný za zisk ve státním rozpočtu ve výši cca 60 miliard jak panem prezidentem, tak jinými Lidmi některými, toto, ani vláda toto, ani zákonodárci, asi nějak řešit nechtějí.

Přičemž však málokdo tuší, že státy si mezi sebou dluhy různě v čase, byť i po delším čase, i odpouštějí.

Mně osobně však připadá takto nastavený zákon o exekutorech, kdy můžou zabavit téměř cokoli a kdekoli, kde mají indicii, že se dlužník zdržuje, jako BARBARSTVÍ, spadající do kategorie NEJHRUBŠÍHO KALIBRU.

Ptám se, proč se český národ nechává takto ohlupovat lidmi, ustanovujícími takovéto podle mého názoru ,,zvrhlé a amorální“ chování směrem k Lásce, k mezilidsým vztahům, v zemi, kde nejvyšší představitelé České republiky, jsou dlouhodobě a prozatím marně dožadováni policií České republiky k trestnímu stíhání za hospodářskou trestnou činnost, například Evropských dotací, tedy v oblasti kriminality případné mezinárodní ?

Jak však všichni víme, ve vládních kruzích České republiky toto není první a jediný případ, tedy trestní kauza hospodářská.

Je však dobré si také uvědomit, na čem pan bývalý ministr financí, a současný předseda vlády získal své ovace za ,,údajný“ růst ekonomiky, a zisk státního rozpočtu ve výši cca 60ti miliard korun.

Čtěte, prosím, pozorně:

Cca 40ti miliardami se na tomto, jak jsem slyšel v médiích, podílí zisk z provozu kasín a loterie, tedy z mého pohledu v tomto odvětví nechávají zřejmě peníze i lidé tzv. ,,gemblersky závislí“. Do jaké míry je radost z takovýchto zisků státního rozpočtu ,,morální, či amorální“, ponechávám zde na vašem uvážení, milí čtenáři, milí mí spolubližní.

No a všimli jste si, jaký nárůst zadluženosti českých občanů, (tedy opěvovaný nárůst objemu úvěrů u bank českých občanů), se podílí na tomto zisku opěvovaném státním ?

A to se zde nezmiňuji o meziročním obratu leasingových společností, a soukromých úvěrových společností.

Všiml si někdo, že na tomto nárůstu objemu úvěrového obratu se pravděpodobně podílí z velké části nově dospívající generace???

Nově vystudovaní mladí ???

Kdy jejich otcové, ve věku cca 50let si řeší již, m.j. mnohdy velmi útrpnou svou sociální situaci?

Ti staří se již myslím, jen velmi neradi by zadlužoval, jakkoli.


O co jde?

O práci s emocemi mladých, ze strany úvěrových společností. Mladí si kupují předražené byty, kde jejich cena je určena především tím, že si jae mohou získat v podstatě okamžitě na hypoteční úvěr. Skutečnou cenu pořizovací stavby zná jen její stavitel. Podle mne však hypotéky, a leasingy strojů a zařízení staveb, a výrobních prostředků, cenu značně navyšují, a navíc také ještě ty úroky.

Jenže mladí lidé chtějí ,,hned“ žít, založit si rodinu, jezdit autem na výlety, pokud možno, všechno aby bylo ,,hned“. A tak dluhový a leasingový byznys stále ,,raketově“ asi roste, prozatím.

Spolu s ním, myslím zcela logicky, ruku v ruce následně i ,,byznys exekutorský“ o kterém se zde zmiňuji. Neboť statistiky dlouhodobé o tom, kolik dlužníků je schopno dostát dlouhodobě všem svým závazkům, hovoří jasně. Jelikož životní okolnosti, včetně zdraví, se lidem v čase mění.

A toto TOP manažeři jistě vědí, a s tím i zřejmě počítají, jsou jistě velmi dobře školení.

Avšak, česká populace stárne, jak praví média. Je asi jen otázkou času, nežli tato bublina splaskne. Tedy, pokud ji nebudou trvale a dlouhodobě živit a přiživovat imigranti z celého světa, například.


Stále někdo věří v růst České ekonomiky ?

Já vidím stále větší, a větší zadluženost, a kolem mne mnoho lidí v ekonomických problémech, potažmo v problémech sociálních, kde však je prostor právě pro jak jsem již uvedl výše zmíněný ,,zlatý důl exekutorů“, kteří do státního rozpočtu, jak jsem si spočítal, ze svých odměn, které mnohdy mnohonásobně převyšují původní dluh, přispějí, zřejmě opět k radosti vládních kruhů opět dalšími desítkami miliard korun. Jelikož pro současníky vládní, jak vnímám, se opět jedná jen a pouze o další tzv. účetní příjmovou ,,položku“ na daních do státního rozpočtu.

Kolik peněz ročně však stojí množství soudem stanovených exekucí, například na platech soudců ?

Když exekucí aktuálně vedených v naší zemi je nyní, jak uvádí web aktuálně.cz 4miliony 800tisíc ?

Můžu Vám zde upřímně sdělit, že z uvedených zde čísel a informací mi dobře opravdu není, je mi moc smutno, a je mi nevolno. Ale považuji za důležité se s Vámi o své názory podělit. V zájmu nápravy věcí, co nejdříve, aby se nám zde všem hezky a dobře žilo, i našim dětem, i našim vnoučatům, a jejich dětem a vnoučatům, příštím generacím.

Postavit svůj úspěch na vzestupné spirále dluhové národu českému..je toto morálně v pořádku ?

Neříci to českému národu, ponechávat ho v iluzi, jak je vše super ?

Já to tedy vše jak píšu výše, jako super ,,nevidím“.


Všiml jsem si v prostorách poboček české pošty billbordové reklamy, odhaduji o rozměru formátu asi tak A2, s názvem:


,,Aby cizí problémy nezničily Váš život“.


Jde o placenou službu, kde si občan může zřejmě o druhém člověku nechat za poplatek vytisknout výpis o tom, kde případně má exekuce, a kolik je jich proti němu vedených. Za jeden list formátu A4, co si pamatuji, se zde platí asi tak 50,-Kč.

Do jaké míry je toto morálně vůči národu českému v pořádku, rovněž ponechávám na Vašem uvážení, milí mí spolubližní. Já se zamýšlím nad tím, kolik těch padesátikorun asi tak české poště meziročně, a tudíž státu na daních do státního rozpočtu, z této služby ,,přiteče“.

Vidím jako žalostné, velmi žalostné to, že směr nastavený státem, o kterém zde píšu, ve mně vyvolává pocit, že tento směr není ku Lásce k bližnímu, k národu českému především, ale vyvolává toto vše ve mně pocity naopak takové, že souhrnně vídím tento směr, prozatím, jako čistě a ryze zaměřený na zlatokopeckém ruinování základních životních radostí českého občana.

Avšak, nemusí tomu tak být napořád.


Považoval jsem zde za důležité, podělit se s Vámi o svůj názor, s nadějí, že si článek přečtou ti ,,správní Lidé“, kterým záleží na blahu Českého národa, na jeho prosperitě, na jeho rozvíjení se, na jeho radosti ze života, kteří mají sílu, moc a vliv vše uvést do souladu s Láskou Boží. Aby se nám vše zde, jak píšu výše, hezky žilo:-)

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/