středa 24. dubna 2019

Psina ? :


(moje)

k tématům:

~~~

24. dubna 2019


Politici parlamentní..a spol.., po 11. Listopadu 1989 zde dělali,


( Vyjma pana Václava Havla prezidenta, a jeho blízkých..)
 

na co byli zvyklí, zejména pod taktovkou Václava Klause, a spol., též za aktivního působení Miloše Zemana, zde politici, mentálně i politručtí.


Neuměli začít dělat správno. A tak, pokračovali v devastaci českého státu dál, a dál..protože nevěděli, jak, a co, a kdy, mají dělat, začali svému konání  říkat: ,,pravicové".
 
Na dokument ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN" však celkem i úmyslně zapoměli.
Úmysl tam byl podle mého názoru zřejmý, protože ten dokument již existující, nahradili dokumentem ,,Listina základních Lidských práv a svobod České republiky".
 
Dál však zůstávali, a jsou..mnozí z nich, doposud, v závěsu energií Rusko Čínských, které v současnosti rozkvétají vztahově i s ,,vůdcem" Severokorejským..
 
Anexujíc Ukrajinu, například.
 
Za toto vazalství českých politiků k těmto BEZLIDSKOPRÁVNÍM režimům,
aby se jim tito pardálové zavděčili, platí nyní Český národ, myslím, daň nejvyšší.
 
60 tisíc bezdomovců
60 tisíc rodin v bytové nouzi po rozprodání cca 600 tisíc obecních, tedy státních, bytů,
5 milionů exekucí
1 milion Českých občanů, zparalyzovaných exekučně ze života, jak uvádím v dalších odkazech tohoto blogu, celkem detailně
Snížení porodnosti o cca 39 tisíc dětí ročně od roku cca 1993
 
Vymírající národ Český, demograficky .
 
Toto vše, myslím, součtem, hovoří jasně, za sebe.
 
A co je zajímá ?
 
Stále, a jen to samé..
 
Jen kecy, žvásty, planá hesla, a zákony, legislativu, příslutšné ? S těmi, pokud možno, příliš nehýbou, aby se náhodou Lid nevzchopil,..a nepochopil..PRAVDU..tu.
 
A jen jejich vlastní, toho, kohož, židle, a kapsa..povětšinou..je stále a jen..zajímá, zajímají. 
 
 
No, řekněte.. ,,Není to ,,hlína" ?
 
 
No, a aby toho nebylo málo, tak Lidskoprávní dokument EU s názvem: ,,Listina základních Lidských práv a svobod EU" je obsahově, jak jsem si všiml, ještě chudší, nežli ten dokument ryze Český, stejnojmenného názvu..
 
No řekněte.., ,,Není to psina" ??
 
 
Jistě že NENÍ. !!

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/