úterý 23. dubna 2019

Proč,..Co.., a Jak :


(moje)

k tématům:

~~~

24. dubna 2019

Česká politická garnitura se v roce 1989 obrátila reálně zády k lidskoprávnímu dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“ , ač jej Česká republika podepsala, v praxi, každodenní, ani při ustanovování legislativy, zákonů, k tomuto Lidskoprávnímu dokumentu NENÍ reálně přihlíženo, jen pouze ,,alibisticky“, aby vše ,,na oko“ před světem vypadalo, že naopak je vše po téhle stránce v pořádku..avšak, NENÍ..prozatím..

( ,,Listina Lidských práv a svobod ČR je oproti výše jmenovanému Lidskoprávnímu dokumentu příliš obsahově chudá.., rovněž tak ,,Listina Lidských práv a svobod EU“).


Tím zde mohlo vzniknout, a vzniklo, například toto:
..bylo, a je, podporováno podhoubí pro Rusofilní způsob ,,vládnutí“, s prostorem pro mnoho přívrženců takového dění napříč společností, (například komunisté, bývalí aktivní členové a příslušníci STB..), kde na 1. místě je vlastní kapsa, vem kde vem, i za pomocí oblbování jeden druhého, politiky Lidu.. se sociálním nacismem..viz text zde dále na blogu.., běžní občané si žijíc své životy jak je jim to umožněno, dovoleno těmito mantinely, o politiku se nezajímajíc, a když má někdo problém, zpravidla je nejjednodušší na něj ukázat prstem, nebo jej separaticky odladit s tím, že on, či ona, je špatný, špatná. Na hledání systémových příčin Lidé obvykle, k nalezení té skutečné, příčiny, o čem je tento blog, článek, obvykle Lidé nemívají, nemají, kapacitu. A tak napřílad Lidé koukají po sobě navzájem, ze svého okolí, a obviňují se, jeden druhého, za vlastní problémy, způsobené však systémově, i nejspíš plánovitě, nastavenou legislativou České republiky, s neschopností manažersky, inovačně, koncepčně, českých vlád, vést národ, zemi Českou, k a ve prosperitě. Z důvodu vlastní neschopnosti nám politici, v rámci svých eg, předvádějí kousky, až snad eskamotérsky mafiozní, samozřejmě kde na výstupu jej jejich obvykle pokud možná co nejplnější kapsa.

A tak zde na Zemi, planetě, mohlo vzniknout prostředí, podhoubní, pro živly geróismu, které se stále udžují při životě, i například jim v tom pomáhají války ve světě, i teroristické činy..typu režimů: Putinovsko Ruský, Čínský, Kimův, Zemano sociálně nacistický ( viz informace zdejšího blogu dále), a Babišův rádoby, s tím ale že Babiš umí tohle vše (jako vše) zkloubit dohromady a ve svůj prospěch. A tak zde máme v České republice 60 tisíc bezdomovců, dalších 60 tisíc rodin v bytové nouzi, cca 1 milion Lidí zparalyzovaných ze života exekuční pastí, 5 milionů vedených exekucí, které meziročně narůstají početně o 500 tisíc exekucí..viz moje zdejší články dále, níže, zatím co on, například, Babiš, si vyrýžovával desítky milionů na Euro dotacích pro Agrofert, například, ale co vím, co jsem slyšel, portfolio firem, kde má vlastnický, či akciový, nebo jiný podíl, je povícero..nejen Agrofert, a jeho zvyk je vydělávat dotacemi..bez nich by byl nejspíš v háji možná i vyjedeném, a možná i zeleném..
A spolu s tím zde máme politickou garnituru, která se osobnostně drží zuby nehty u koryt politických, včetně parlamentních, od roku 1989 přestože zde měli mít 4 roky funkčního období, a přesto..možná však právě proto, že výše, i níže, a dále, uvedeným způsobem trýzní Český národ..tedy..značnou jeho část, což se vine a prolíná, celou společností, do všech jejích sfér, včetně značného, dlouhodobého, snížení porodnosti..například.

Národ Český, vymírající, a politiky České, stále se točíc jak holub na báni, ..na té stejné, a celkem už velmi opotřebované báni.

Jinou písničku, politiku, tihle politici hrát neumí, a hlavně NECHTĚJÍ.

Takovéhle politiky, Lidé, národ Český, Česká republika..


NEPOTŘEBUJEME !


~~~

24. dubna 2019

Čistě pohledem přírodního medicinmana si myslím, že církev Římskokatolická musí opustit povinnost ,,celibátu“ vůči svým kněžím, protože je to nejen proti přirozenosti zdraví, jak fyzického tak duševního, ale také je důležité si uvědomit, že mysl, mentální vitalita a energie, potažmo i následně fyzická, muže, s dluhodobým sexuálním půstem, tedy bez intimního kontaktu se ženou, velmi uvadá, a na úrovni energetických center, zvané ,,čakry“, vzniká nerovnováha, i neuvolněné, i trvalejší, napětí.

Podstoupení tohoto ze strany muže shledávám, krom záměrů z rozumu ušlechtilých, poněkud masochistické..(lze vstoupit i do církve Česko bratrské evangelické, kde ,,celibát“ nemají povinný, jejich kněží.)



Jak může vypadat, například svět pozemský,
 
kterému káží kněží, muži, mnoho, přemnoho jich,
 
kteří se dnes a denně, v životě svém,
 
potýkají s povinným ,,celibátem“ ??


Inu, .. tak, jak vypadá.

~~~

24. dubna 2019

Nedávno jsem napsal verš o vráně.., která krákorá..nějaké ženě, či dívce..



,,..aby se vrátila domů,

a převlékla si ty černé legíny,

a vzala si ty krásně motýlkaté.., okatě :-) “



A jak vídám, ten verš si přečetlo
 
asi povícero..dívek.., žen..


..a.. ony to udělaly.

A JE TO SUPER :-) .



Jó.. to.. naše.. :-)

čakrroví :-)


~~


Tyto, a další recenze, a další texty,

můžete průběžně shlédnout též na:






~~~

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/