čtvrtek 20. září 2018

Státní rozpočet České republiky


STÁTNÍ ROZPOČET České republiky ?


Lidé se tuší..cosi.., jako zvířátka, kdesi..před bouří..

před úpadkem svým..,

a tak se ptají: Kde jsou peníze ? Energie pro život ta, civilizace naší,

v zemi naší ?

A dál se ptají: ..Co rozpočet ? Státní ?

Lidé tuší..Duše jejich ví.

Energii však tu, úpadkovou, smrti (jak praví například I-ting), nevidí.

Za jak dlouho se ,,smrt“ta, úpadková, tedy pak i ,,znovuzrození“ projeví ?

Klidně i se čtyřicetiletou setrvačností..avšak jsme uprostřed tohoto cyklu, jak vnímám.

Jelikož se už po dobu cca 25 let v naší zemi České rodí ročně o cca 39 tisíc dětí méně, nežli před tím, z důvodů asociální politiky, s asociálními prvky, o kterých píši na svém blogu GoldenFriendOne.blogspot.com , nedostatkem bytů státních v zemi nájemních (kterých je zapotřebí, aby pro nápravu tohoto stavu by mělo být v naší zemi České cca alespoň 60% celkového bytového fondu ve státě..dokud toto není, situace se, myslím, vymírání Českého národa, jen velmi těžko změní, a to se snažím být pozitivní ).

Divíte se, že se Lidé různě ptají, když ,,něco tuší“, uprostřed tohoto cyklu, jehož konec zatím není vidět, avšak již je ,,duší národa“ cítit ?

Může to být podobné tomu, jako když by se člověk dostal do pomyslné ,,černé díry“..dokud v takovém případě nezemře, tak sice ,,cosi může tušit“, ale v podstatě o tom neví. Avšak, jsou bytosti, i planety, které si to vědomě, uvědomují.

No a jsou, myslím, ti, s pravomocemi, kdož o ní, o takovéto situaci ví..avšak díky zájmům svým ji u ledu ponechávají osudu svému, s tím, že až led se odpaří, i oni se, s miliardami svými, či milioníky, z prostoru vypaří.

Potopa ? Koho to dnes z nich zajímá ?

A jak víme, všichni, existuje přísloví: ,,po tom, či onom člověku.. potopa“

850 tisícům Lidí je znemožněno, způsobem legislativním, legislativou českou současnou,

tedy způsobem, o kterém píši zde:


už po mnoho let, aby mohli být zaměstnáni, či aby mohli podnikat, chtějí-li zůstat aspoň ještě nějakou chvíli na živu, alespoň díky sociálním dávkám, s polévkami pod mostem u Bulhara v Praze například..jak historicky vím.., či i jinde v zemi naší České.., 60 tisíc lidí, mnozí z nich pak jistě i následkem toho, jsou bezdomovci. Také, myslím, nepochybně, díky histeriím intrik, které předvádějí pracovnice(ci) úřadu práce při práci s žadateli o dávky hmotné nouze (tedy na přežití), doplatku na bydlení, a podobně, aby pokud možno jim nic nevyplatili, aby jim ztížili co nejvíce přístup k dávkám.



Umíte si spočítat, o kolik peněz takto stát meziročně přichází ? Přišel ?



A vše jen a jen pro jakýsi podle mne ,,nacistický pocit ega“ rádoby politiků, zákonodárců (nacismus dle výkladových slovníků ve smyslu ,,jednání právem silnějšího“), že jaksi drží ,,basu“ s exekutory, a lobbisty v oblasti ,,dluhově justičně exekutorsko insolvenčního rádoby zlatokopectví“, čemuž říkám ,,mafie“ století,..jaksi s ,,nacistickým“ nádechem ve svých důsledcích pro ty, kohož se dotýká. Za nacistické toto označuji především proto, že ve svých důsledcích Lidé takovouto legislativou postižení, tedy exekucemi, insolvencí, tak byli zbaveni svých základních práv: právo na důstojný život, právo na důstojné bydlení v bytě dle Všeobecné deklarace Lidských práv OSN, právo na rodinu jelikož rodiny se pod touto tíhou rozpadají, Lidé ztrácejí pod tíhou těchto situací své zdraví, tedy jsou tak zbavováni i předčasně práva ,,na život“ důstojný.



Jak vidíte, cca tedy necelý milion Lidí v naší zemi České, tahle síla, která by mohla být při zachování jí vládami, tedy státem, jim základních práv ,,života“, ,,pro život“ jim, společnosti, státu, značně prospěšná, je na místo toho z důvodů jaksi poněkud nelidských pudů odpovědných státních úředníků, rádoby politiků, jimi udržováni jaksi ,,v šachu“, a pokud chtějí alespoň ještě další den se probudit, s polévkou v bříšku, dýchat, v podstatě se nemohou pohnout. Mezi tím se různě i nutně za tím jídlem dopravují ,,na černo“ jelikož nemají peníze na nic, a podobně, takže na sebe nabalují další a další exekuce, potažmo v důsledku i kriminál.



Jak se Vám milí mí, Líbí, tahle pravda ?

No a spočítejme si, o kolik peněz hdp Česká republika takto meziročně, i celkově přichází, přišla:

Pokud tedy v roce 2018 předpokládáme často proklamovanou HDP na hlavu v České republice, například ve výši cca 600 tisíc korun ročně, pak se stát takto připravuje o ,,tvorbu“ zde uvedené ,,masy Lidí“ (asociálně však) , tedy o jejich tvorbu, kterou lze spočítat v Českých korunách na roční HDP na občana takto postiženého, v jejich součtu celkem ve výši:

6 00 000 000 000,-Kč .

( přičemž počet nul je správný, dle mojí pc kalkulačky, tedy jde při cca 1 milionu Lidí v exekuční pasti, kterým je v podstatě znemožněn život normální, důstojný, i tvůrčí, pracovně zaměstnanecký i podnikatelský, kteří jsou takto postiženi, o ztrátu hdp státu ve výši cca 6 bilionů korun.)



Jak se Vám Líbí takovéto počítání ?

A to všechno pro lobby insolvenčních správců, kteří čekají jako supi, na svůj si od dlužníků ,,správní poplatek“ ?

A soudci aby byli ,,nepostradatelní“ ?

Věznice zaplněné ?



Nebylo by lepší, dát těm Lidem možnost ,,žít, a řádně se tvůrčím způsobem projevovat, pracovně právně či podnikatelsky? A při tom aby spláceli, co reálně, Lidsky, z dluhu svého můžou ? Aby jim zbyly peníze na řádné si důstojné bydlení, zdravou stravu, normální vybavení domácnosti včetně telefonů, počítače, modemu.., aby jim zbyly peníze na zdravotní péči, na zubaře.., na péči o své děti, o své blízké,..a při tom si mohli řádně, co mohou splácet ? V důvěře k Lidskosti ze strany vlády, zákonodárců ?



Vládo Česká, vlády České..zákonodárci..vzpamatujte se už konečně, prosím..kdž už jste zvyklí vše přepočítávat na čísla ve smyslu toho Vámi rádoby opěvovanému hdp.. !

Je to jednoduchá matematika základní školy, to, o čem zde píši, ale vidíte, že v jednoduchosti bývá, jak se říká, pravda.



Předpokládám, že je naprosto vyloučeno, aby tato zdejší čísla nebyla ministru financí, premiérovi, známa, jelikož mi to vyplývá z povahy jeho, jejich i historicky, svěřených jim, a jimi vykonávaných jim funkcí jim, myslím, toto vše musí být známo. Pokud by nebylo, pak by to vypovíalo o jejich naprosté nekompetentnosti.

Tedy předpokládám, že vše o čem zde píši musejí vědět, vědí, i s ohledem na to, že jim o tom, i veřejně, už píši po cca 6 let, a tudíž to vše udržují takto vědomě.



Ti Lidé postupně však, nebude-li vše řádně legislativně napraveno, co nejdříve, myslím, vymrou..dřív, nežli budou moci být téhle společnosti svým umem prospěšní.



Koho toto vše, o čem zde píši, zajímá ?

Kdo pomůže, tomuto národu Českému ? DOSTATEČNĚ ? ..SI ?







...

Posílám srdečný pozdrav na Slovensko, paní Čaputové, Slovenskému Lidu, s poděkováním paní Čaputové za starostlivost o bezdomovce, s přáním všeho dobrého, Lásky, ZDRAVÍ..i splněných dobrých přání.. A doplňuji v linku níže článek o tuto mou recenzi : Je důležité, vyvíjet trvalé, dlouhodbé, úsilí, o systémová, DOSTATEČNÁ řešení v pomoci bezdomovcům, ODSTRAŇOVAT legislativní příčiny, POSILOVAT ty Lidi, i finanční jim pomocí, VČAS a DOSTATEČNĚ tam, kde nezvládají situaci řešit, například i kaucí na první nájem, pomocí jim sociální přechodnou, sociálně i právním poradenstvím, v České republice s 5ti miliony exekucemi také NEZBYTNĚ NAVÝŠENÍM nezabavitelné částky na 11ti násobek dnešního životního minima, které aktuálně činí 3400,- korun ( když nájem garsoniery v Praze umí stát měsíčně i 8mi násobek životního minima ) jinak je Česká republika HROBKOU VŠEM ČESKÝM OBČANŮM, OBČANKÁM, KDOŽ,,KTERÉ, JSOU, ČI BUDOU, V EXEKUCI, JEJICHŽ POČET MEZIROČNĚ NARŮSTÁ O cca 500 tisíc, kde neochota politiků toto zvýšení nezabavitelné částky provést, zabývat se tím,DOSTATEČNĚ i coby PRIORITOU Č. 1 V ZEMI..JE FAŠISMEM v České republice, přičemž tak zvané ODDLUŽENÍ se chová vůči dlužníkovi po uvažovanou dobu splácení STEJNĚ FAŠISTICKY. || || Forum24: Vánoce prezidentů? Zemana vyfotili s vánočkou. Čaputová nalévala polévku bezdomovcům – Forum24

https://www.forum24.cz/vanoce-prezidentu-zemana-vyfotili-s-vanockou-caputova-nalevala-polevku-bezdomovcum/